Η Χρύσα Φώσκολου μαζί με τον Σπύρο Χαριτάτο στο «Τώρα Μαζί» του Open

Η Χρύσα Φώσκολου μαζί με τον Σπύρο Χαριτάτο στο «Τώρα Μαζί» του Open
Ακολουθήστε μας στο Google news

Και μια «μεταγραφή» από τον ΣΚΑΪ για το οικονομικό ρεπορτάζ του καναλιού.

09 Σεπτεμβρίου 2024

Λύση εκ των έσω για την κάλυψη του κενού στην εκπομπή «Τώρα Μαζί» του Open, που προέκυψε μετά την αιφνίδια αποχώρηση της Ευλαμπίας Ρέβη. Από το ερχόμενο Σάββατο, στην παρουσίαση της εκπομπής μαζί με τον Σπύρο Χαριτάτο θα βρίσκεται η Χρύσα Φώσκολου, ρεπόρτερ και παρουσιάστρια ειδήσεων του καναλιού με εμπειρία σε πρωινές ενημερωτικές εκπομπές όπως το «Καλημέρα Ελλάδα» και η «Ανοιχτή Επικοινωνία».

Επίσης, το Open πραγματοποίησε και μια μεγάλη «μεταγραφή» για τον ενημερωτικό του τομέα, αυτή του Αντώνη Κρητικού από τον ΣΚΑΪ ο οποίος θα ενισχύσει το οικονομικό ρεπορτάζ του «ανοιχτού καναλιού».

Παρακάτω οι σχετικές ανακοινώσεις του Open:

Η επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Τώρα Μαζί» επιστρέφει στο OPEN από το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024 με τον Σπύρο Χαριτάτο και τη Χρύσα Φώσκολου στην παρουσίαση και όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο της. Με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, έρευνες και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας.

Από σήμερα, Δευτέρα 09/09/2024, στο δυναμικό του OΡΕΝ εντάσσεται ο Αντώνης Κρητικός. Με τις αποδεδειγμένες δεξιότητές του και την πλούσια εμπειρία του θα αποτελέσει σημαντική προσθήκη στο οικονομικό ρεπορτάζ.