Τι περιμένει άραγε η διοίκηση του 105.5 Στο Κόκκινο;

Τι περιμένει άραγε η διοίκηση του 105.5 Στο Κόκκινο;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μία-μία οι επιλογές του Στέφανου Κασσελάκη παραιτούνται.

09 Σεπτεμβρίου 2024

Η καθαίρεση του Κασσελάκη από τη θέση του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί νέες συνθήκες στο κόμμα και τις δομές του. «Μετά την απόφαση της χθεσινής ΚΕ αισθάνομαι πως ο κύκλος μου ως διευθύντρια του γραφείου τύπου έκλεισε και υπέβαλα την παραίτηση μου», μας έγραψε στο κοινό chat που έχουμε οι δημοσιογράφοι στο WhatsApp η Ευγενία Κουντούρη, διευθύντρια στο γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Χθες είχαμε και την παραίτηση του επικεφαλής στο γραφείο Τύπου του Κασσελάκη, Μπάμπη Παπαδάκη. «Αγαπημένοι και αγαπημένες σας ευχαριστώ όλους και όλες για την συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια. Αν υπήρξαν κάποιες στιγμές έντασης θέλω να γνωρίζετε ότι αυτές ήταν αποτέλεσμα της καθημερινής πίεσης από την δουλειά. Συνεργαστήκαμε καθαρά, έντιμα και με επαγγελματισμό» μας έγραψε ο Μπάμπης (που είναι αγαπητός σε όλους).

Σήμερα παραιτήθηκε και ο διευθυντής του γραφείου του Κασσελάκη, Μανώλης Καπνισάκης.

Η διοίκηση του 105.5 Στο Κόκκινο, αλλά και η διοίκηση της Αυγής, είναι επιλογές Κασσελάκη ως γνωστόν. Δεν είναι τυχαίες θέσεις, είναι κομβικές. Και είναι δύο διοικήσεις μετέωρες πλέον. Ειδικά η διοίκηση του ραδιοσταθμού μιας και η συνέλευση των εργαζομένων έχει στραφεί πολλές φορές εναντίον αποφάσεών της. Έγιναν και απολύσεις που χαρακτηρίστηκαν εκδικητικές. Αντιθέτως στην Αυγή το κλίμα είναι πιο ειρηνικό.

«Νέοι επικεφαλής στον ΣΥΡΙΖΑ επομένως οι εργαζόμενοι στα κομματικά Μέσα δικαιούνται να περιμένουν νέα πολιτική για την "Αυγή" και το ¨Κόκκινο"!» γράφει και ο Βαγγέλης Δεληπέτρος (δική τους και η φωτογραφία).

Γράφουν και οι ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ:

«Μετά τη μομφή στον Κασσελάκη αλλάζουν πολλά, μερικά από τα οποία ίσως δεν τα έχουν καν σκεφτεί οι κερδισμένοι της ψηφοφορίας. Ένα παράδειγμα: Δεν μπορεί να υλοποιείται πλέον στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ το σχέδιο Κασσελάκη, Καπνισάκη κλπ! Οι νέοι επικεφαλής, μεταβατικοί ή όχι, που μέχρι χτες σιωπούσαν ή δήλωναν ότι δεν είχαν ενημερωθεί για τις απολύσεις, τις αλλαγές προσώπων/προγράμματος, τη συρρίκνωση κλπ, τώρα έχουν και το μαχαίρι και το καρπούζι. Επομένως η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να συζητήσει άμεσα με τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, να τους δώσει συγκεκριμένες ημερομηνίες αποπληρωμής των οφειλόμενων και να παρουσιάσει σε εύλογο χρονικό διάστημα το δικό της σχέδιο σωτηρίας. Εγγύηση για να έχει αυτή την περίοδο χάριτος η νέα "κατάσταση" στον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να είναι η ανάκληση των απολύσεων, που θα δώσει ένα στίγμα καινούργιας, δημιουργικής και όχι πολιτικάντικης θεώρησης των πραγμάτων».

Τι περιμένει άραγε η διοίκηση του 105.5 Στο Κόκκινο;