«Έχω παιδιά»: Η νέα κωμική σειρά του Mega

«Έχω παιδιά»: Η νέα κωμική σειρά του Mega
Ακολουθήστε μας στο Google news

Σε σενάριο Λάμπρου Φισφή και σκηνοθεσία Διονύση Φερεντίνου.

13 Σεπτεμβρίου 2024

Πρεμιέρα στο Mega εντός του φθινοπώρου που διανύουμε, για το «Έχω παιδιά». Τη νέα κωμική σειρά που φέρει την υπογραφή του Λάμπρου Φισφή στο σενάριο, ο οποίος συνεργάζεται για μια ακόμη φορά με το «μεγάλο κανάλι», και του Διονύση Φερεντίνου στη σκηνοθεσία.

Πρωταγωνιστές στο «Έχω παιδιά» είναι οι Ευγενία Σαμαρά, Βασίλης Μαυρογεωργίου, Αθηνά Οικονομάκου, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Λάμπρος Φισφής, Μάκης Παπασημακόπουλος, Ανθή Ευστρατιάδου, Θεανώ Κλάδη και Γιάννης Τσουμαράκης, και τα παιδιά Αμαρυλλίς Καπίρη, Κωνσταντίνος Κουρογένης-Κόλτσης και Νικόλας Αλαφάκης. Στον ρόλο της Αντιγόνης θα είναι η Μπέσσυ Μάλφα, και στον ρόλο του κυρ-Στέλιου ο Ερρίκος Λίτσης.

«Οι γονείς στα «κάγκελα». Τα παιδιά στον κόσμο τους. Η γιαγιά και ο παππούς σε άλλη φάση. Οι φίλοι του ζευγαριού σε ετοιμότητα. Η νέα κωμική σειρά «Έχω παιδιά» έρχεται το φθινόπωρο στο MEGA για να φωτίσει έναν κόσμο αστείων και απρόβλεπτων καταστάσεων. Μία ξεκαρδιστική κωμωδία που παρουσιάζει τη ζωή ενός ζευγαριού με παιδιά. Μια ζωή γεμάτη απρόοπτα, εκρηκτικές καταστάσεις και πολύ γέλιο», αναφέρει το Mega για το περιεχόμενο της σειράς.

Ιδού και το τρέιλερ του «Έχω παιδιά»: