Απεργία διαρκείας σε αναστολή, στον 105.5 Στο Κόκκινο

Απεργία διαρκείας σε αναστολή, στον 105.5 Στο Κόκκινο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Την κήρυξε η ΕΤΕΡ αλλά την πήρε πίσω λίγο αργότερα.

03 Οκτωβρίου 2024

Σε ετοιμότητα για κινητοποιήσεις βρίσκονται τις τελευταίες ώρες οι τεχνικοί του 105.5 Στο Κόκκινο. Νωρίτερα σήμερα, η ΕΤΕΡ επικαλούμενη αθέτηση όλων των δεσμεύσεων που έδωσε η διοίκηση του σταθμού για το ζήτημα των δεδουλευμένων τους, προχώρησε σε «επ' αόριστον απεργιακή κινητοποίηση» έως ότου αυτά εξοφληθούν πλήρως. Ιδού και το κείμενο που ανάρτησε η Ένωση:

Μετά την αθέτηση όλων των δεσμεύσεων που δόθηκαν στην επιθεώρηση εργασίας από την διοίκηση του ραδιοσταθμού «Στο Κόκκινο 105.5» το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας αποφάσισε την πραγματοποίηση επ’ αόριστον απεργιακής κινητοποίησης έως ότου εξοφληθούν όλα τα οφειλόμενα στους τεχνικούς του ραδιοσταθμού.

Λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο, η ΕΤΕΡ ανέστειλε προσωρινά την απεργία έπειτα από νέα δέσμευση του διευθύνοντος συμβούλου της «Left Media Α.Ε.» περί εξόφλησης των δεδουλευμένων:

Έπειτα από τις νέες δεσμεύσεις του Διευθύνοντος συμβούλου της «Left media Α.Ε.» ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Τ.Ε.Ρ. για πληρωμή του μηνός Αυγούστου 2024 έως αύριο στις 16.00 το τελευταίο αποφάσισε, για ακόμα μία φορά σε ένδειξη καλής θέλησης, να αναστείλει την απεργιακή κινητοποίηση που εξήγγειλε πριν λίγο. Τονίζουμε ότι αυτή η αναστολή ήταν και η τελευταία και καλούμε την Διοίκηση του ραδιοσταθμού να τηρήσει όλα τα συμφωνηθέντα στην επιθεώρηση εργασίας γιατί η υπομονή των εργαζομένων εξαντλείται.