O ANT1 πήρε έναν πρώην στρατηγό ως σύμβουλο διοίκησης

O ANT1 πήρε έναν πρώην στρατηγό ως σύμβουλο διοίκησης
Ακολουθήστε μας στο Google news

Και ποιον στρατηγό μάλιστα;...

04 Οκτωβρίου 2024

«Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, με ιδιαίτερη χαρά, υποδέχεται τον επίτιμο αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό ε.α. Κωνσταντίνο Φλώρο, στη θέση του Συμβούλου Διοίκησης του Ομίλου (Senior Advisor of the Group)», λέει στην ανακοίνωσή του ο ΑΝΤ1. Λέτε να γίνει κανένας πόλεμος και στην Ελλάδα οπότε ο ΑΝΤ1 παίρνει τα μέτρα του; (πλάκα κάνουμε, μην το πάρετε τοις μετρητοίς και πάτε να κρυφτείτε σε καταφύγια)

Και συνεχίζει, ο όμιλος: «Η βαρύτιμη εμπειρία και η βαθιά γνώση του κ. Φλώρου σε στρατηγικά και γεωπολιτικά ζητήματα θα συνεισφέρουν καθοριστικά στη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας του Ομίλου».

Υπενθυμίζουμε πως ο κ. Φλώρος ήταν θύμα υποκλοπών από την ΕΥΠ. Μάλιστα είχαν κυκλοφορήσει και κάποιοι διάλογοι. Όπως είχε γράψει το Documento, ο τότε αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος ήταν ο «στόχος 519c» της ΕΥΠ. Στις 26 Ιανουαρίου 2023 ο τότε αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας είπε στη Βουλή ότι ο κ. Φλώρος πράγματι παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ! Η γνωστοποίηση των υποκλοπών στη Βουλή έγινε κατόπιν συνάντησης του κ. Τσίπρα με τον πρόεδρο της ανεξάρτητης Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) Χρήστο Ράμμο.