Εκατοντάδες δημόσιες προβολές απόψε της συναυλίας για τα Τέμπη

Εκατοντάδες δημόσιες προβολές απόψε της συναυλίας για τα Τέμπη
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στο Καλλιμάρμαρο

11 Οκτωβρίου 2024

Έφτασε η μεγάλη μέρα για τη μεγάλη συναυλία για τα Τέμπη στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Μία συναυλία που θα παρακολουθήσουν ζωντανά, μέσω live streaming που προσφέρει δωρεάν το estage.gr, εκατοντάδες χιλιάδες σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Είναι αμέτρητοι οι δήμοι, οι συλλογικότητες αλλά και ιδιώτες που έχουν ανακοινώσει δημόσιες προβολές της συναυλίας. Παράδειγμα ο Δήμος Καλαμαριάς: «Ο Δήμος Καλαμαριάς σε ένδειξη σεβασμού στη μνήμη των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας στην τραγωδία των Τεμπών και αλληλεγγύης στον μεγάλο αγώνα των δικών τους ανθρώπων για δικαιοσύνη, καλεί όλους τους Θεσσαλονικείς την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στις 7 μ.μ. στην πλαζ Αρετσούς. Ο Δήμος Καλαμαριάς και η ΔΕΤΕΚ Α.Ε. θα προβάλλουν σε γιγαντοοθόνη μέσω livestreaming τη συναυλία που διοργανώνει στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο ο σύλλογος συγγενών των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη».

Αλλά και η Αντιφασιστική Κίνηση Καλαμάτας: «Έπειτα από αίτημα των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στη μεγάλη συναυλία για τα Τέμπη αποφασίστηκε η ζωντανή αναμετάδοσή της ανά τη χώρα. Τιμώντας των αγώνα των οικογενειών των θυμάτων αυτού του κρατικού εγκλήματος, η Αντιφασιστική Κίνηση θα πραγματοποιήσει ανοιχτή προβολή για την ζωντανή αναμετάδοση της συναυλίας και στην Καλαμάτα. Παρασκευή 11/10 Πλατεία Όθωνος στις 19.00. Σας καλούμε να ενώσετε τη φωνή σας μαζί μας απαιτώντας την απόδοση δικαιοσύνης».

Από τις 7 το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα θα παίξουν ζωντανά ο Φοίβος Δεληβοριάς, οι Κοινοί Θνητοί, ο Σωκράτης Μάλαμας και η Ιουλία Καραπατάκη, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και η Μάρθα Φριτζήλα, η Τάνια Τσανακλίδου.

 Φωτό: Giorgos Toulas (facebook)