Μεγάλος υποστηρικτής της συναυλίας για τα Τέμπη ο Δίεση 101.3

Μεγάλος υποστηρικτής της συναυλίας για τα Τέμπη ο Δίεση 101.3
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μέσα από τα social media του.

12 Οκτωβρίου 2024

update: Να διευκρινίσουμε ότι το κείμενο εστιάζει στην κίνηση του Δίεση 101.3 να προωθήσει την συναυλία μέσα από τα social media του με το χορηγούμενο post, συν το βίντεο από το Καλλιμάρμαρο. Εννοείται πως και άλλα ραδιόφωνα όπως ο 105.5 Στο Κόκκινο (που τη μετέδωσε ζωντανά), ο bwinΣΠΟΡ FM 94.6, ο Αθήνα 9.84 και όποιοι άλλοι, την διαφήμισαν με τον δικό τους διαφορετικό τρόπο ο καθένας.

-------------------------

Ένα από τα ελάχιστα ραδιόφωνα της πόλης -αν όχι το μόνο- που προώθησε διαδικτυακά την χθεσινή μεγάλη συναυλία για τα Τέμπη στο Καλλιμάρμαρο, ήταν ο Δίεση 101.3. Χθες, με post του σε Facebook και Instagram που, μάλιστα, ήταν επί πληρωμή ώστε να φτάσει σε ακόμα περισσότερο κόσμο, ο «έντεχνος» ραδιοσταθμός δήλωσε ότι «θα είμαστε όλοι εκεί» και ανέφερε τρόπους για να δουν τη συναυλία μέσω live stream, όσοι δεν κατάφεραν να αγοράσουν εισιτήριο.

Σήμερα, δε, ο Δίεση 101.3 ανέβασε πλάνα από το Καλλιμάρμαρο την στιγμή που ο Σωκράτης Μάλαμας ερμήνευε το τραγούδι «Στην κοιλάδα των Τεμπών».

Έχουν την σημασία τους αυτές οι κινήσεις του Δίεση 101.3. Τόσο επειδή είναι ένα ραδιόφωνο πολύ δημοφιλές στα social media, έχοντας 126 χιλιάδες followers στο Facebook και 40 χιλιάδες followers στο Instagram, όσο και επειδή ανήκει σε μεγάλο ραδιοτηλεοπτικό όμιλο. Την Audiomax του Γιάννη Βαρδινογιάννη.