Aνακοίνωση του Ολυμπιακού εναντίον της ΕΡΤ για την περιγραφή σε αγώνα μπάσκετ

Aνακοίνωση του Ολυμπιακού εναντίον της ΕΡΤ για την περιγραφή σε αγώνα μπάσκετ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Δεν θα βαρεθούμε ποτέ...

13 Οκτωβρίου 2024

Το ζήσαμε και αυτό. Μία ομάδα, ο Ολυμπιακός εν προκειμένω (αν και δεν έχει σημασία ποια ομάδα), διαμαρτυρήθηκε επειδή δεν του άρεσε η περιγραφή ενός αγώνα μπάσκετ στην Α1 Γυναικών. Μετά το φινάλε της αναμέτρησης λοιπόν, ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός αρνήθηκε να κάνει τις προβλεπόμενες δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ.

Εδώ έβγαλε ανακοίνωση κατά της Δημόσιας Τηλεόρασης από το ημίχρονο κιόλας! Ιδού: «Παρακολουθούμε μία πρωτοφανή μεροληπτική μετάδοση του αγώνα μπάσκετ Γυναικών Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, στο πρώτο ημίχρονο. Η μετάδοση και η κρίση υπέρ μόνο μίας ομάδας του δημοσιογράφου της Δημόσιας Τηλεόρασης έφτασε στα όρια του εξευτελισμού. Ο ρόλος του είναι να μεταφέρει αμερόληπτα τα όσα διαδραματίζονται εντός αγωνιστικού χώρου και όχι να κάνει αξιολογικές διαιτητικές κρίσεις. Φαίνεται, ότι οι για χρόνια μνημειώδεις «μεταδόσεις» του ΟΑΚΑ πέρασαν και στο κλειστό της Λεωφόρου. Φαίνεται, πως οι υπάλληλοι της ΕΡΤ ζήλεψαν τις μνημειώδεις «μεταδόσεις» του PAO TV. Ελπίζουμε, πως αυτή θα είναι η τελευταία φορά που χρειάζεται να ασχοληθούμε με τους "κυρίους" που πληρώνει ο ελληνικός λαός».

Ήταν 11 Σεπτεμβρίου 2015 όταν είχε απολυθεί ο Αλέξης Σπυρόπουλος από τον τότε ΟΤΕ TV. Σύμφωνα με το SDNA, ο «ΟΤΕ TV ενημέρωσε επισήμως τον Αλέξη Σπυρόπουλο ότι η συνεργασία των δύο πλευρών δεν θα συνεχιστεί επειδή η ηγεσία του καναλιού κρίνει ότι ο δημοσιογράφος δημιουργεί προβλήματα με τα γραφόμενά του στη σχέση της συνδρομητικής πλατφόρμας με τον Ολυμπιακό». Είχε βγάλει ανακοίνωση τότε και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) καλώντας «τη διοίκηση του συνδρομητικού καναλιού αφενός να δώσει εξηγήσεις για την απόφαση του περί απομάκρυνσης ενός εκ των κεντρικών σχολιαστών του και αφετέρου να την ανακαλέσει άμεσα».