Δεν ακούγονται εύκολα Μηνάς Τσαμόπουλος και Νεφέλη Μεγκ

Δεν ακούγονται εύκολα Μηνάς Τσαμόπουλος και Νεφέλη Μεγκ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Δύσκολα τα απογεύματα στον ΣΚΑΪ 100.3 για τους ακροατές...

16 Οκτωβρίου 2024

«Νέο δίδυμο καταφθάνει στο καινούργιο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ 100.3, απογευματινό», γράφαμε πριν από μερικές εβδομάδες. «Ο Μηνάς Τσαμόπουλος δεν θα κάνει μόνος του εκπομπές πλέον αλλά θα έχει και παρτενέρ, τη Νεφέλη Μεγκ. Δύο διαφορετικοί κόσμοι και δύο διαφορετικές γενιές σε μία ωριαία εκπομπή. Ενδιαφέρον πείραμα».

Ενδιαφέρον πείραμα όντως, αλλά δεν φαίνεται να βγαίνει. Όχι μόνο γιατί δεν συναντώνται πουθενά αυτοί οι δύο διαφορετικοί κόσμοι αλλά κι επειδή το νέο δεν μπορεί να αναμετρηθεί με το παλιό. Και επειδή, επίσης, το παλιό μοιάζει να λειτουργεί όχι νορμάλ, αλλά σαν τον θείο που κάθεται με τη νεολαία. Άλλωστε και το νέο όταν επιτυγχάνει κάπου αλλού, δεν σημαίνει ότι θα επιτύχει και στο ραδιόφωνο. Το ραδιόφωνο έχει τους δικούς του όρους. Αφήστε δε που το νέο μπορεί να ακούγεται πιο συντηρητικό και από συνταξιούχο σε καφενείο.

Θα πείτε είναι πολύ νωρίς και πρέπει να περάσει αρκετός χρόνος για να κριθεί μία εκπομπή. Σωστά. Αλλά εδώ δεν πρόκειται περί χημείας των δυο τους, αλλά περί δύο άλλων κόσμων που δεν έχουν να πουν τίποτε μεταξύ τους. Το παραμικρό. Πώς μπορεί να αλλάξει αυτό, αλήθεια; Αν μπορεί, τότε πάσο. 

Ενώ οι «Φουνταριστοί» ήταν άλλο πράγμα...