Θα τον γλεντήσει τώρα τον Νίκο Ανδρουλάκη ο Χριστόφορος Ζαραλίκος

Θα τον γλεντήσει τώρα τον Νίκο Ανδρουλάκη ο Χριστόφορος Ζαραλίκος
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το ζήσαμε και αυτό, ένας αρχηγός κόμματος να μηνύει έναν κωμικό για κάποιο tweet του.

21 Οκτωβρίου 2024

Δεν πρέπει να έχουμε δει ξανά αρχηγό κόμματος να τρέχει στα δικαστήρια έναν stand up comedian επειδή τον σατίρισε. Ο Νίκος Ανδρουλάκης λοιπόν, ο επανεκλεγείς αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, κατέθεσε μήνυση εναντίον του Χριστόφορου Ζαραλίκου για σάτιρα που του έκανε μέσω Twitter. Κακή σάτιρα, σύμφωνοι. Αλλά σάτιρα. Έτσι είναι το stand up comedy, ακραίο. Ακόμα και προσβλητικό πολλές φορές. 

Θυμηθήκαμε παράδειγμα και μία εκπομπή του Χριστόφορου που ανέβηκε στο YouTube στις 4 Σεπτεμβρίου, μία ημέρα μετά τη γιορτή του ΠΑΣΟΚ στο Ζάππειο για τα 50 χρόνια του. Ο Χριστόφορος (στην αρχή-αρχή της εκπομπής μάλιστα) δείχνει μία φωτογραφία με τους (διάφορους) αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ να κάθονται στην πρώτη σειρά λέγοντας «μία φωτογραφία, χίλιες μίζες». Και συνεχίζει, «εξαιρείται από τις χίλιες μίζες το κεντρικό πρόσωπο, ο Νίκος Ανδρουλάκης. Για τον Νίκο Ανδρουλάκη ο φίλος μου ο κινέζος θα έλεγε "μία φωτογραφία, χίλιες ερωτικές νύχτες στη σουίτα 303"».

Είναι να απορεί κανείς, δεν ρώτησε δίπλα του κόσμο ο Νίκος Ανδρουλάκης να τον αποτρέψουν από μία τόσο ανόητη κίνηση; Τώρα ο Ζαραλίκος θα τον γλεντήσει. H σάτιρα θα πάει σύννεφο. Θα είναι ανελέητη. Ήδη, προθερμαίνεται.

Στην εκπομπή της επόμενης Τρίτης 29 Οκτωβρίου (όχι στην αυριανή) καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει.