Το «Switched at Birth» έρχεται στο Open

Το «Switched at Birth» έρχεται στο Open
Ακολουθήστε μας στο Google news

Νέα ξένη σειρά στο καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού.

23 Οκτωβρίου 2024

Με το «Switched at Birth» (Μπέρδεμα από Κούνια) ενισχύει την βραδινή του ζώνη το Open. Από την ερχόμενη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου και κάθε μέρα Δευτέρα έως Πέμπτη στις 20.00, το «ανοιχτό κανάλι» θα προβάλλει μια από τις πιο επιτυχημένες και πολυβραβευμένες δραματικές-αισθηματικές σειρές του ABC Family, παραγωγής 2011-2017, όπως επισημαίνει ο τηλεοπτικός σταθμός. Δημιουργός της είναι η Λίζι Βάις, και πρωταγωνιστές οι Κέιτι Λεκλέρκ, Βανέσα Μαράνο, Κόνστανς Μαρί, Ντόναλντ Γουόρεν Μόφετ, Λία Τόμσον, Λούκας Γράμπιλ και Σον Μπέρντι.

Παρακάτω η υπόθεση της σειράς, όπως την παραθέτει το Open:

Η Μπέι Κένις μεγάλωσε σε μια πλούσια οικογένεια στο Κάνσας με τους δύο γονείς και τον αδελφό της, ενώ η Ντάφνι Βάσκεζ, που έχασε την ακοή της σε νεαρή ηλικία, μεγάλωσε σε μια μονογονεϊκή οικογένεια σε μία εργατική συνοικία του Μιζούρι. Όταν μια μέρα ξαφνικά ανακαλύπτουν ότι μπερδεύτηκαν στο μαιευτήριο μετά την γέννησή τους, έρχονται τα πάνω κάτω!

Η Μπέι Κένις, που ζει σε ένα πλούσιο προάστιο του Κάνσας, ανακαλύπτει τυχαία στη διάρκεια μια σχολικής εργασίας ότι η ομάδα αίματός της δεν είναι συμβατή με αυτή των γονιών της, γεγονός που επιβεβαιώνει και το τεστ DNA στη συνέχεια. Από την ώρα εκείνη η ζωή της θα αλλάξει εντελώς, όταν μάλιστα επιβεβαιώνει ότι το μαιευτήριο άλλαξε κατά λάθος την ίδια κατά τη γέννηση με την Ντάφνι Βάσκεζ, η οποία έχει μεγαλώσει με την μητέρα της, Ρεγκίνα και τη γιαγιά της σε μια φτωχή γειτονιά στο Μιζούρι. Η Ντάφνι είναι ένα παιδί που έχει χάσει την ακοή της σε μικρή ηλικία μετά από μηνιγγίτιδα. Η οικογένεια των Κένις προσπαθώντας να συνέλθουν από το σοκ, αποφασίζουν να προσκαλέσουν τη Ντάφνι και τη Ρεγκίνα στο σπίτι τους, για να δουν πώς θα συνεχίσουν όλοι τη ζωή τους μετά τα νέα δεδομένα...