Τρίωρη επετειακή εκπομπή για τα 19 χρόνια του 105.5 Στο Κόκκινο

Τρίωρη επετειακή εκπομπή για τα 19 χρόνια του 105.5 Στο Κόκκινο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με τους Γιάννη Ανδρουλιδάκη, Ηρώ Κουμεντάκου και Αλέξη Βάκη.

06 Φεβρουαρίου 2025

19 χρόνια στον αέρα συμπληρώνει σήμερα ο 105.5 Στο Κόκκινο, διανύοντας την πιο δύσκολη και κρίσιμη περίοδο της «ζωής» του. Παρόλα αυτά όμως, ο σταθμός έχει ετοιμάσει μια επετειακή εκπομπή για σήμερα, 3 με 6 το απόγευμα, την οποία θα παρουσιάσουν ο Γιάννης Ανδρουλιδάκης, η Ηρώ Κουμεντάκου και ο Αλέξης Βάκης.

Κατά τη διάρκειά της θα περνούν από το μικρόφωνο του «105.5» κι άλλοι εργαζόμενοι του σταθμού, θα μιλήσουν άνθρωποι που στήριξαν το Κόκκινο, θα ακουστούν αποσπάσματα από τις καλύτερες στιγμές του όλα αυτά τα χρόνια, και γίνουν ειδικές αναφορές σε πρόσωπα του ραδιοσταθμού που δεν βρίσκονται πια στη ζωή.

Από το e-tetRadio ευχές για ακόμα μεγαλύτερη μακροημέρευση και να ξεπεραστούν τα προβλήματα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

_____________________________________

105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ - 19 ΧΡΟΝΙΑ

Το πρωί της 6ης Φεβρουαρίου 2006, από το κτίριο της οδού Σαρρή στου Ψυρρή και με πρώτο διευθυντή τον Θανάση Καρτερό, εξέπεμψε για πρώτη φορά στα ερτζιανά ο ραδιοφωνικός σταθμός 105,5 Στο Κόκκινο.
Αύριο συμπληρώνονται δεκαεννέα χρόνια απο εκείνη τη μέρα. Κόσμος πήγε και ήρθε όλο αυτό το διάστημα, αρκετοί από την ιστορική πρώτη του σύνθεση είμαστε πάντα εκεί, πολλοί άλλοι ενσωματήθηκαν εν τω μεταξύ, έχουμε χάσει όμως και κάμποσους αγαπημένους που έφυγαν για το μεγάλο ταξίδι.
Η δεκαεννιάχρονη διαδρομή του Κόκκινου υπήρξε συναρπαστική. Και συνεχίζεται.
Με αφορμή λοιπόν τα γενέθλια του σταθμού μας, Πέμπτη, στις 3 το μεσημέρι, αμέσως μετά τη λήξη της τετράωρης στάσης εργασίας και για τρεις συνεχόμενες ώρες, με τον Γιάννη Ανδρουλιδάκη, την Ηρώ Κουμεντάκου και τον Αλέξη Βάκη πίσω από τα μικρόφωνα, αλλά και με πολλούς συναδέλφους και συναδέλφισσές μας να περνάνε κι αυτοί/ες από το στούντιο και να μοιράζονται μαζί τους την εκπομπή, θα κάνουμε ένα αφιέρωμα σ' αυτά τα δεκαεννέα χρόνια που εκπέμπει το Κόκκινο, θα μιλήσουμε με ανθρώπους που στάθηκαν και στέκονται δίπλα μας, θα ακούσουμε αποσπάσματα από τις ενδοξότερες στιγμές του σταθμού όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και θα ξαναθυμηθούμε φωνές αγαπημένων φίλων μας που δεν είναι πια στη ζωή.