Με τα δελτία ειδήσεών του και το «Live News».
01 Μαρτίου 2025Στην κορυφή της προτίμησης του τηλεοπτικού κοινού βρέθηκε το Mega, για την ενημέρωση από τις (ιστορικές) συγκεντρώσεις που έγιναν για το δυστύχημα των Τεμπών, σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Όπως αναφέρει το «μεγάλο κανάλι», κατά τη διάρκεια της ζωντανής του μετάδοσης σημείωσε μέσο όρο 18,5% στο σύνολο και 18,8% στο «δυναμικό κοινό».
Ειδικότερα, από τις 11.15 έως το βράδυ, με το έκτακτο δελτίο που παρουσίασε η Δώρα Αναγνωστοπούλου και το «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου που ακολούθησε, τα ποσοστά τηλεθέασης του Mega ανέβηκαν στο 19,2% στο σύνολο και το 19,4% στο «δυναμικό κοινό», με πάνω από 3 εκατ. τηλεθεατές σε κάλυψη. Πρωτιές και για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού με την Κατερίνα Παναγοπούλου, που είχε 15,2% στο σύνολο και 16% στο «δυναμικό κοινό».
«Πιστό στο καθήκον του για πλήρη, σφαιρική και έγκυρη κάλυψη όλων των μεγάλων γεγονότων, το MEGA μετέδωσε χθες τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, και κέρδισε για πολλοστή φορά την εμπιστοσύνη του κοινού. Το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του MEGA, υπό την καθοδήγηση του Σταμάτη Μαλέλη, βρέθηκε επί ποδός», αναφέρει μεταξύ άλλων το Mega για την χθεσινή του τηλεθέαση.
Επιπλέον, την ερχόμενη Δευτέρα στις 00.10 η «Μεγάλη Εικόνα» της Νίκης Λυμπεράκη θα έχει ως βασικό της θέμα τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη και τον απόηχό τους, αλλά και το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για το δυστύχημα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας μια ημέρα πριν.