Ο Θοδωρής Κυριακού παρουσίασε τα «ιταλικά» σχέδιά του στον Sergio Mattarella

Ο Θοδωρής Κυριακού παρουσίασε τα «ιταλικά» σχέδιά του στον Sergio Mattarella

 

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Antenna, Θοδωρής Κυριακού συνάντησε στο Κυρηνάλιο Μέγαρο στη Ρώμη, στις 21 Απριλίου 2026, τον Sergio Mattarella, Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας.

Ο Θοδωρής Κυριακού παρουσίασε στον Αρχηγό Κράτους της Ιταλίας τα στρατηγικά σχέδια ανάπτυξης της GEDI, την εξαγορά της οποίας ανακοίνωσε στις 23 Μαρτίου 2026. Κεντρικό ρόλο στη διεύρυνση της δραστηριότητας της GEDI έχει η ιστορική εφημερίδα της Ευρώπης La Repubblica, καθώς και τα 15 websites, οι 3 ραδιοφωνικοί σταθμοί, τα Μέσα HuffPost Italia, National Geographic, η διαφημιστική εταιρεία Limes και η τηλεοπτική streaming πλατφόρμα που διαθέτει.

Ο Antenna προχωρά το πλάνο ανάπτυξης της GEDI δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση δίνει στην ανάπτυξη της εφημερίδας La Repubblica. Επίσης επιταχύνει την ανάπτυξη των ραδιοφωνικών σταθμών της GEDI και επεκτείνει τη δραστηριότητά της σε streaming, podcasts, ντοκιμαντέρ, μουσική παραγωγή και κινηματογράφο.