Κωνσταντίνος Μπογδάνος πριν τον Νίκο Μπογιόπουλο στο νέο πρόγραμμα του Real 97.8

Κωνσταντίνος Μπογδάνος πριν τον Νίκο Μπογιόπουλο στο νέο πρόγραμμα του Real 97.8

 

Μια μεγάλη αλλαγή στην απογευματινή ζώνη του Real 97.8. Από τη μεθεπόμενη Δευτέρα 31 Αυγούστου και κάθε μέρα 5 με 7, θα κάνει εκπομπές ένα νέο δίδυμο.

Η Στεφανία Κασίμη αλλάζει (ξανά) ζώνη και θα έχει στο πλευρό της τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, που έρχεται στο «αληθινό ραδιόφωνο» ως «μεταγραφή» από τον Μάχη 99.8. Αντικαθιστώντας τον Γιώργο Χουδαλάκη, ο οποίος αποχώρησε με προορισμό το υπό σύσταση Mega News 104.6, και τον Γιώργο Παγάνη. Και, μάλιστα, πριν από την εκπομπή του Νίκου Μπογιόπουλου!

Θα τους τρελάνουν τους ακροατές τους εκεί στον Real FM. Εκτός αν θέλουν στις 7 το απόγευμα να πετύχουν 100% αλλαγή κοινού. Βλέπετε, ο καθένας από τους δυο τους (δημοσιογράφους) έχει το δικό του, εντελώς διαφορετικό, κοινό.