ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΜΠΡΑΚΟΣ: «ΣΑΝ ΝΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ»

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΜΠΡΑΚΟΣ: «ΣΑΝ ΝΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ»

NovaΣΠΟΡ fm 94,6

Τον Βασίλη Σαμπράκο τον γνώρισα στο ΒΗΜΑ FM, όταν την εφημερίδα Εξέδρα την είχε ο ΔΟΛ, τότε που έκανε μεσημεριανές, αθλητικές εκπομπές. Ο Σαμπρά είναι επαγγελματίας, δουλεύει πολλές ώρες ακούραστα, μπορεί να «σκαλίζει» με τις ώρες την αθλητική επικαιρότητα και να «σκάβει» εις βάθος με την αρωγή ανθρώπων που ζουν από μέσα τον αθλητισμό. Πλέον, επέστρεψε στα παλιά του ραδιοφωνικά λημέρια και παρουσιάζει καθημερινά το... ερευνητικό μαγκαζίνο του NovaΣΠΟΡ fm 94,6.

Πώς αισθάνεσαι που γύρισες ξανά στα παλιά σου ραδιοφωνικά μετερίζια;
Σαν να επέστρεψα στο σπίτι μου, μετά από ένα ταξίδι για μεταπτυχιακό, στο εξωτερικό Ήταν τόσο ζεστή η υποδοχή των ανθρώπων του NovaΣπορFM και των ακροατών, από το πρώτο λεπτό της επιστροφής μου, που με έκαναν να νιώσω υπέροχα για την επιλογή μου.

Ποια αθλητική είδηση θα ήθελες να μεταδώσεις;
Ότι το Sky Sports αγόρασε τα δικαιώματα προβολής του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου!

Οι ακροατές ενός αμιγώς αθλητικού ραδιοφωνικού σταθμού έχουν διαφορές από, αντίστοιχα, εκείνους σε ένα ενημερωτικό ραδιόφωνο;
Στην εκπομπή που ετοιμάσαμε και παρουσιάζω, τους «Insiders», είναι αλήθεια ότι έχουμε προσπαθήσει να διαφοροποιηθούμε, να βάλουμε και την κοινωνική και την ψυχαγωγική και την ανθρώπινη διάσταση του αθλητισμού, μαζί και την εκπαιδευτική. Κι αν κρίνω από την απήχησή της, φτάνω στο συμπέρασμα ότι σε έναν σταθμό τόσο μεγάλης ακροαματικότητας υπάρχει μεγάλο μερίδιο ακροατών με βαθύτερες ανησυχίες για τον αθλητισμό. Είναι όμως δεδομένο ότι ο αθλητικός δημοσιογράφος μιλά πιο σκληρή αθλητική γλώσσα στο αθλητικό ραδιόφωνο, διότι απευθύνεται σε μυημένους, όχι σε περιστασιακούς ακροατές αθλητικού λόγου.


Τον ακούτε καθημερινά 18:00 - 20:00, με την εκπομπή «The Insiders»