ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ

ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Όταν ο Καρατζαφέρης επιτίθεται στη Χρυσή Αυγή, κάποιο πρόβλημα υπάρχει.

23 Μαρτίου 2012Όταν χρειάζονται 4000 αστυνομικοί για να γίνει μία παρέλαση εθνικής επετείου, κάποιο πρόβλημα υπάρχει.

Όταν βλέπω το βλέμμα του Βενιζέλου να γυρίζει σαν περισκόπιο αναζητώντας λεία, κάποιο πρόβλημα υπάρχει.

Όταν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πηγαίνει να εγκαινιάσει κυβερνητικό έργο, κάποιο πρόβλημα υπάρχει.

Όταν η εμπνεύστρια του «Λεφτά υπάρχουν» και ο εμπνευστής του δημοψηφίσματος ιδρύουν αντιμνημονιακό κόμμα, κάποιο πρόβλημα υπάρχει.

Όταν το ΚΚΕ τα βάζει με τους πατατοπαραγωγούς, κάποιο πρόβλημα υπάρχει.

Όταν ο Καρατζαφέρης επιτίθεται στη Χρυσή Αυγή, κάποιο πρόβλημα υπάρχει.

Όταν ο Τσίπρας θέλει να κυβερνήσει, κάποιο πρόβλημα υπάρχει.

Όταν σημιτικότεροι του Σημίτη κατεβαίνουν με τη ΔΗΜ.ΑΡ. του Φώτη Κουβέλη, κάποιο πρόβλημα υπάρχει.

Όταν οι Γιάννης Βούρος, Αστέριος Ροντούλης, Εύα Καϊλή, Άδωνις Γεωργιάδης εκλέγονται βουλευτές, κάποιο πρόβλημα υπάρχει.

Όταν αυτοί που ψήφισαν το πρώτο Μνημόνιο εγκαλούν αυτούς που ψήφισαν του δεύτερο και αυτοί που ψήφισαν το δεύτερο αυτούς που ψήφισαν το πρώτο, κάποιο πρόβλημα υπάρχει.

Όταν η Υπουργός Φωτοτυπίας θεωρείται εκσυγχρονίστρια πολιτικός, κάποιο πρόβλημα υπάρχει.

Όταν στα κανάλια η αρχηγός ενός κόμματος που παίρνει 1,5% στις δημοσκοπήσεις φιλοξενείται συχνότερα από τους αρχηγούς κομμάτων που παίρνουν 11%, κάποιο πρόβλημα υπάρχει.

Όταν ο Τύπος βαφτίζει σε μία μέρα τον Βενιζέλο «αρχηγό της Δημοκρατικής Παράταξης», κάποιο πρόβλημα υπάρχει.

Όταν βουλευτές ζητούν σε ταβέρνα- από τον Κώστα Καραμανλή να επιστρέψει για να σώσει τη χώρα, κάποιο πρόβλημα υπάρχει.

Όταν ο συνταξιούχος στήνεται στην ουρά για να ψηφίσει Βενιζέλο, κάποιο πρόβλημα υπάρχει.

Όταν ο Γιώργος Παπανδρέου θέλει να ιδρύσει σχολή για την εκπαίδευση ηγετών, κάποιο πρόβλημα υπάρχει.

Όταν αλλάζει η ώρα και μπαίνει η Άνοιξη αποκαθίσταται η τάξη του κόσμου.