
Το Sziget festival φέτος θα έχει ελληνικό χρώμα. Όχι μόνο γιατί σε αυτό θα συμμετέχουν και οι Imam Baildi (στην ethnic stage, μαζί με τους The Pogues, Goran Bregovic Wedding and Funeral Band, Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra, Shantel & Bucovina Club Orkestar) αλλά και γιατί πολλοί ετοιμάζονται (ετοιμαζόμαστε!) να εκδράμουμε προς Βουδαπέστη μεριά.
Υπάρχει κι ένας λόγος παραπάνω, βέβαια. Θα παίξουν και οι Killers εκεί, στη μοναδική για φέτος εμφάνισή τους σε ευρωπαϊκό έδαφος. Το συγκρότημα από το Las Vegas βρίσκεται σε φάση ηχογράφησης και ανακοίνωσε ότι θα κλείσει το Sziget festival, στην Ουγγαρία από 6-13 Αυγούστου. Στο ίδιο φεστιβάλ θα εμφανιστούν επίσης και οι The Stone Roses, Placebo, The xx, Wild Beasts και The Vaccines.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των Killers, τώρα, ο νέος τους δίσκος θα είναι έτοιμος μέχρι τέλη Ιουνίου, οπότε είναι πολύ πιθανό τον Αύγουστο το τυχερό κοινό να ακούσει και τα νέα κομμάτια του γκρουπ. Μάλιστα ο Mark Stoemer, ο μπασίστας του συγκροτήματος, μίλησε για την καινούρια δισκογραφική δουλειά τους και αποκάλυψε ότι θα έχει πιο ροκ χαρακτήρα από την προηγούμενη.
Το e-tetRadio συνεργάζεται φέτος με το Sziget festival. Ετοιμαστείτε για πολλές εκπλήξεις το επόμενο διάστημα. Για συναυλίες και dj-set. Και για δωρεάν εισιτήρια (και ταξίδια) στη Βουδαπέστη. Stay tuned.
