Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε ο Iggy Pop στη Γαλλία, όπου και κυκλοφόρησε το νέο του album "Apres" , εκδήλωσε τα όχι και τόσο αγαπησιάρικα συναισθήματα του για τις δισκογραφικές εταιρείες. Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι η Virgin EMI απέρριψε το "Apres" κάτι που τον ανάγκασε να κυκλοφορήσει τον δίσκο μέσω διαδικτύου. "Τι έχει κάνει για μένα μια δισκογραφική, εκτός από το να με ταπεινώνει, να με βασανίζει και να με κρατάει πίσω;", δήλωσε. Και συμπλήρωσε: "Προτιμούσαν να κάνω ένα ακόμα άλμπουμ με κλασσικά punk κομμάτια. Δεν θα το έκανα. Δεν το ήθελαν. Πίστεψαν ότι δεν θα ήταν κερδοφόρο και ότι δεν θα άρεσε στους θαυμαστές μου- μια άκρως λογική σκέψη για ένα άκρως λογικό άτομο- μόνο που εγώ δεν είμαι τέτοιο άτομο".
Να σας θυμίσουμε ότι η νέα δισκογραφική δουλειά του Iggy Pop είναι η δεύτερη του εμπνευσμένη από τη Γαλλία-πρώτη ήταν η "Preliminaires" το 2009- και περιέχει 10 διασκευές κομματιών όπως των: "Only The Lonely" του Frank Sinatra , "Michelle" των Beatles, "La Vie En Rose" της Edith Piaf, "La Javanaise" του Serge Gainsbourg και "I'm Going Away Smiling" της Yoko Ono.
Εμείς λογικά θα ακούσουμε και live ένα δείγμα των διασκευασμένων αυτών κομματιών, αφού-για να μην ξεχνιόμαστε- θα είναι και ο Iggy Pop στο φετινό Rockwave Festival στο Terravibe της Μαλακάσας και, συγκεκριμένα, τη δεύτερη μέρα, την Δευτέρα 2 Ιουλίου.
IGGY POP. ΕΧΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΕΣ

Η Virgin EMI απέρριψε το "Apres"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Έφυγε» ο σπουδαίος Μίκης Θεοδωράκης
Διοργανωτές πολιτιστικών εκδηλώσεων: Έκδοση voucher αντί για επιστροφή μετρητών
Live streaming και από τη Μαρία Παπαγεωργίου
Μέτρον-ΣΩΜΣΕ: «Δώστε άδεια στην ΕΔΕΜ, συνεργασία με την GEA για την είσπραξη των δικαιωμάτων»
Η Billie Eilish η μεγάλη νικήτρια των Grammys
«Δώστε άδεια στην ΕΔΕΜ, απορρίπτουμε την προσφορά για κηδεία δημοσία δαπάνη»