Ξεκινάει το Euro 2012 στην Πολωνία και η αποστολή του NovaΣΠΟΡ FM 94.6 αποτελείται καταρχάς από τον (μοναδικό στο είδος του) Γιώργο Χελάκη που θα κάνει τις περιγραφές των αγώνων της εθνικής μας. Στο ρεπορτάζ θα είναι ο Δημήτρης Ευαγγελάτος και ο Σωτήρης Ταμπάκος. Σχολιάζουν τους αγώνες οι Χρήστος Σωτηρακόπουλος, Αλέξης Σπυρόπουλος, Αντώνης Πανούτσος, Αντώνης Καρπετόπουλος, Βασίλης Σαμπράκος, Μιχάλης Λεάνης και ο Μιχάλης Τσόχος.
Συντονίζει από το στούντιο ο Βαϊος Τσούτσικας ενώ μετά τη λήξη των αγώνων θα ανοίγει τις γραμμές για τους ακροατές ο Κώστας Μιαούλης.
Και φυσικά κάθε μεσημέρι 15.00-17.00 το ειδικό μαγκαζίνο για το Euro με όλα τα νέα της διοργάνωσης που παρουσιάζουν οι Τόλης Χριστοφοράκης και Νικόλας Ακτύπης.
Ο NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΓΟΥΡΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ

Όπως το 2004 στην Πορτογαλία
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Έφυγε» ο σπουδαίος Μίκης Θεοδωράκης
Διοργανωτές πολιτιστικών εκδηλώσεων: Έκδοση voucher αντί για επιστροφή μετρητών
Live streaming και από τη Μαρία Παπαγεωργίου
Μέτρον-ΣΩΜΣΕ: «Δώστε άδεια στην ΕΔΕΜ, συνεργασία με την GEA για την είσπραξη των δικαιωμάτων»
Η Billie Eilish η μεγάλη νικήτρια των Grammys
«Δώστε άδεια στην ΕΔΕΜ, απορρίπτουμε την προσφορά για κηδεία δημοσία δαπάνη»