
Μία συναυλία για την ενίσχυση του 105.5 Στο Κόκκινο, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, την Τρίτη 11 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα.
Συμμετέχουν οι Φοίβος Δεληβοριάς, Ορφέας Περίδης, Ματούλα Ζαμάνη, Χαΐνης Δημήτρης Αποστολάκης, Mode Plagal, Lolek, Fide, Yianneis, Μαρία Πανοσιάν και Baby Guru.
Μεταξύ των συναυλιών, η ηθοποιός Μάνια Παπαδημητρίου θα παρουσιάσει δύο θεατρικές παρεμβάσεις σε κείμενα Karl Valentine, Bertolt Brecht και άλλων και οι κωμικοί Δημήτρης Χριστοφορίδης και Διονύσης Ατζαράκης θα κάνουν stand-up comedy, με παράλληλες performances από τους καλλιτέχνες της σχολής τσίρκο Circus Dayz (ζογκλέρ, ακροβάτες, ξυλοπόδαρους, θέατρο δρόμου).Τη γιορτή θα παρουσιάσουν ο (και δικός μας, στο e-tetRadio) Στυλιανός Τζιρίτας και ο Χάρης Συμβουλίδης, παραγωγοί της πολύ πρωινής εκπομπής του σταθμού «Κόκκινος Πετεινός».
Γενική Είσοδος:10 ευρώ | Προπώληση: 8 ευρώ | Φοιτητές/Μαθητές/Άνεργοι: 8 ευρώ
Προπώληση Εισιτηρίων: Public, Ticket House, Τεχνόπολις