Το διαβάζουμε σήμερα στην Εφημερίδα των Συντακτών πως η συγκεκριμένη εκπομπή, η Επί Τόπου Στροφή, η οποία είχε συνδεθεί με το Δεύτερο Πρόγραμμα, με την Γιάννα Τριανταφύλλη και τη Μαρίνα Λαχανά, επιστρέφει ξανά on air αλλά στην κυβερνητική Ελληνική Δημόσια Ραδιοφωνία. Από αυτή τη Δευτέρα, στις 6 το απόγευμα, με καλεσμένο, την πρώτη φορά, τον Κώστα Βουτσά.
Τι δουλειά έχουν τα παιδιά του ραδιοφώνου της Στροφής στην ΕΔΡ; Του καλού web radio της Στροφής, στην πολύπαθη πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, εκεί που το e-tetRadio αν θυμάστε είχε στήσει μία ολόκληρη ραδιοφωνική ημέρα με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού ραδιοφώνου. Τι γυρεύουν τα παιδιά του ραδιοφώνου της Στροφής στην ΕΔΡ; Και στον 105.5 Στο Κόκκινο θα μπορούσαν, έχω την αίσθηση, να βρουν ραδιοφωνική στέγη, αν αυτό ήταν το ζητούμενο. Άλλωστε ο διευθυντής του Κώστας Αρβανίτης διαθέτει στενή και οργανική σχέση με το ΚΕΘΕΑ-Στροφή, δεν πιστεύω πως υπήρχε περίπτωση να τους αρνηθεί.
Ποιος το αποφάσισε; Προσφέροντας, έτσι, άλλοθι και κάλυψη στους τύπους της ΕΔΡ;
Είμαι η Μαρία και ΔΕΝ είμαι καλά!

Τι δουλειά έχει το ΚΕΘΕΑ-Στροφή στην Ελληνική Δημόσια Ραδιοφωνία; Με τη δική του εκπομπή; Σε αυτό το κυβερνητικό μόρφωμα;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Έφυγε» ο σπουδαίος Μίκης Θεοδωράκης
Διοργανωτές πολιτιστικών εκδηλώσεων: Έκδοση voucher αντί για επιστροφή μετρητών
Live streaming και από τη Μαρία Παπαγεωργίου
Μέτρον-ΣΩΜΣΕ: «Δώστε άδεια στην ΕΔΕΜ, συνεργασία με την GEA για την είσπραξη των δικαιωμάτων»
Η Billie Eilish η μεγάλη νικήτρια των Grammys
«Δώστε άδεια στην ΕΔΕΜ, απορρίπτουμε την προσφορά για κηδεία δημοσία δαπάνη»