Μόλις πήγε να πει για τον Αλέξη Τσίπρα, «κόπηκε»...

Μόλις πήγε να πει για τον Αλέξη Τσίπρα, «κόπηκε»...
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο «δαίμονας» της τεχνολογίας έμπλεξε τις γραμμές της Ελληνικής Ραδιοφωνίας αφήνοντας (τυχαίως) την ανταποκρίτρια στο κενό! 

18 Απριλίου 2016
update: O Γιώργος Παπαζαχαρίου, μας γράφει πως το ηχητικό απόσπασμα αυτό που πήραμε από το Preza TV δεν προέρχεται από περιφερειακό ραδιοσταθμό της ΕΡΑ. Αν είναι όντως έτσι, τότε ελεγχόμαστε κι εμείς για την αναδημοσίευση και ζητούμε συγγνώμη. Θα επικοινωνήσουμε με τα παιδιά του Preza TV για περισσότερα, αλλά το σημειώνουμε εκ των προτέρων. Πάντως επειδή εμείς ακούγαμε (και) ΕΡΑ εκείνη την ημέρα, ας το επαναλάβουμε όπως ακριβώς το γράψαμε, «ΕΡΑ και ΕΡΤ, έδωσαν τα ρέστα τους».. 

Ημέρα Σάββατο 16 Απριλίου, και όλη η Λέσβος ήταν «στο πόδι» για την επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου και του Πατριάρχη Βαρθολομαίου. Η τοπική ΕΡΑ όπως γράφει το Preza TV, ένεκα του γεγονότος, είχε ειδική εκπομπή με συνδέσεις από το σημείο της συνάντησης - ειρήσθω εν παρόδω, ΕΡΑ και ΕΡΤ, έδωσαν τα ρέστα τους εκείνη την ημέρα.. 

 
Ωστόσο, κάποια στιγμή, μια από τις δημοσιογράφους (η Έλενα) μαζί με το σχετικό ρεπορτάζ, ετοιμαζόταν να πει για ένα συμβάν που αφορούσε τον Αλέξη Τσίπρα. Αρνητικό, όπως καταλάβαμε. Αλλά λίγο πριν ξεκινήσει τη γλαφυρή διήγησή της, η τηλεφωνική γραμμή... κόπηκε - την είδηση την πήραμε από το preza TV που το άκουσαν το ηχητικό, το «τσίμπησαν» και μας το έστειλαν
Δεν επιτρέπει ο... θεός να ακουστεί κάτι άσχημο για τον πρωθυπουργό στους περιφερειακούς της ΕΡΑ - μόνο ο Προκόπης Δούκας κάθε πρωί στο Kosmos FM έχει το δικαίωμα, οπότε προφανώς γι' αυτό και το ασκεί καθημερινά σε εκνευριστικό, μάλιστα, βαθμό.

Οι τρεις παραγωγοί που βρίσκονταν στο στούντιο προσπάθησαν αμέσως μετά να διαχειριστούν την κατάσταση αντιμετωπίζοντάς τη, μάλλον, με χιούμορ. Είναι φανερό πάντως πως δεν υπάρχει δόλος, μην τρελαθούμε.