Αν γκρινιάξει κι άλλο ο Τράγκας θα ανέβουν περισσότερο τα Παραπολιτικά 90.1 στις μετρήσεις της Focus;

Αν γκρινιάξει κι άλλο ο Τράγκας θα ανέβουν περισσότερο τα Παραπολιτικά 90.1 στις μετρήσεις της Focus;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Σαν να πιάνουν τόπο οι «φωνές» του αλλά και η... κινητοποίηση των ακροατών του.

30 Νοεμβρίου 2017
Θα θυμάστε υποθέτουμε το πολυήμερο «αφιέρωμα» του Γιώργου Τράγκα στις μετρήσεις της Bari-Focus μέσα από την εκπομπή του. Όταν διαμαρτυρόταν ότι εμμέσως θέλουν να τον εκτοπίσουν από το ραδιόφωνο λόγω της χαμηλής ακροαματικότητας που του δίνουν - διαβάστε ΕΔΩ.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, όπως υποστήριζε ο ίδιος, την αντίδραση των ακροατών του, οι οποίοι μέσω τηλεφώνου και του internet δήλωσαν μαζικά ότι ακούν Γιώργο Τράγκα και Παραπολιτικά 90.1. Θα θυμάστε βέβαια και την ανακοίνωση-«άδειασμα» της ΑΕΜΑΡ προς εκείνον, αλλά τέλος πάντων - διαβάστε ΕΔΩ.

Κοίτα λοιπόν που η γκρίνια έπιασε τόπο. Στα αστάθμιστα δείγματα της Bari-Focus -τα διαβάζετε στο facebook και το twitter μας κάθε Τετάρτη- τα Παραπολιτικά 90.1 τις τελευταίες δύο εβδομάδες  εμφανίζονται ανεβασμένα στο σχετικό πίνακα. Από τις 14 έως τις 20/11 ο σταθμός σημείωσε 49 αναφορές και ανέβηκε ακόμα περισσότερο στην εβδομάδα από 21 έως 28/11 με 51 αναφορές. Πολύ καλύτερα σε σχέση με το προ γκρίνιας Τράγκα διάστημα, όταν σημείωνε 38 αναφορές (31/10 - 6/11) και 28 αναφορές (24/10 - 30/10). Εν ολίγοις ο ραδιοσταθμός κατάφερε να διπλασιάσει, σχεδόν, τις επιδόσεις του μέσα σε έναν μήνα. Οι 51 αναφορές τον τοποθετούν χονδρικά λίγο πάνω από το 4%.

Αν συνεχίσει να γκρινιάζει κι άλλο ο Γιώργος Τράγκας, δεν αποκλείεται τα Παραπολιτικά 90.1 να βγουν και πρώτα στις ακροαματικότητες! Γιατί όχι δηλαδή;