Από δω το Ραδιόφωνο 24/7 και από κει το Εθνος

Από δω το Ραδιόφωνο 24/7 και από κει το Εθνος
Ακολουθήστε μας στο Google news

Χώρισαν οι δρόμοι των δύο ΜΜΕ, του Δημήτρη Μάρη και του Ιβάν Σαββίδη αντίστοιχα, ακολουθώντας πλέον χωριστή, εντελώς, πορεία.

04 Απριλίου 2018


Μεταφέρθηκε και από το Σαββατοκύριακο η εφημερίδα στην Αγία Παρασκευή, άδειασε η αίθουσα σύνταξης στην 24 Media στη Συγγρού με τόσο κόσμο που αποχώρησε. Το Εθνος ακολουθεί αυτόνομη πορεία πλέον, μία δυναμική εφημερίδα, λαϊκή, με νεύρο και αντανακλαστικά. Του λείπουν κάποιες υπογραφές που είχε νωρίτερα αλλά διακρίνεται πάντα από το καλό ρεπορτάζ. Το αθλητικό (αν και... ΠΑΟΚ) και το πολιτιστικό του τμήμα τα δύο πιο δυνατά χαρτιά. Είναι μαζεμένοι εκεί και πολλοί που ξέρουν καντάρια από εφημερίδες και αυτό φαίνεται στο φύλλο. . 

 
Το Ραδιόφωνο 24/7 κάνει μία καινούργια αρχή τώρα με τον Βασίλη Σκουρή στη διεύθυνσή του. Σίγουρα δεν είναι το αριστερό ραδιόφωνο που ήταν πιο πριν, έχει ισορροπήσει αρκετά (και αυτό ξενίζει ορισμένους ακροατές). Κάνει ακόμα προσθήκες (λογικό και αναμενόμενο), ξεκίνησαν και από χθες στο prime time του 8 με 10 τα πρωινά ο Αντώνης Φουρλής και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος που δεν είναι άνθρωποι του ραδιοφώνου αλλά έδειξαν να την έχουν δουλέψει την εκπομπή τους (έστω και αν έβγαλαν τον πατήρ Επιφάνιο από το Αγιο όρος, βοήθειά μας). Το πρόγραμμα παρουσιάζει πολλά κενά ακόμα αλλά ο Σκουρής το αντιπαρέρχεται με το καλό ρεπορτάζ που έχει πάντα. Θέλει αρκετή δουλειά ακόμα η συχνότητα μέχρι να μπει με αξιώσεις στον ανταγωνισμό. Δεν είναι διόλου εύκολο με τόσους ισχυρούς αντιπάλους απέναντι. 
 
Ο χωρισμός βέβαια των δύο δημιουργεί κάποια ζητήματα μια και οι μεν και οι δε, στερούνται τα καλά χαρτιά ο ένας του άλλου. Πρόσωπα του Εθνους που έβγαιναν στο Ραδιόφωνο 24/7 και πρόσωπα του ραδιοφώνου που έγραφαν στην εφημερίδα. Χώρια τη διαφήμιση που έκαναν καθημερινά μεταξύ τους, μία ώθηση που λείπει πια...