Να δούμε απόψε live τους Radiohead, θέλετε;

Να δούμε απόψε live τους Radiohead, θέλετε;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το NOSalive Festival στο οποίο βρίσκομαι τώρα, στη Λισαβόνα, είναι το πιο καθαρό φεστιβάλ που πήγα ποτέ. Σκεφτείτε πως έχει μοκέτα κάτω, έχουν στρώσει πράσινο τάπητα. Χλιδή μιλάμε.

08 Ιουλίου 2016
Τρεις μέρες μουσικής, το πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ, σας τα έλεγα και προ ημερών (ΕΔΩ), μετά τον Bruce Springsteen στο Μιλάνο (ΕΔΩ), συνεχίζαμε το συναυλιακό μας τουρισμό. Το φεστιβάλ γίνεται μέσα στην πόλη, στη θάλασσα δίπλα (κάτι σαν την πλατεία Νερού για να καταλάβετε), πας με Μετρό και τραίνο, δύο στάσεις όλες κι όλες, ξεκούραστο και μαζεμένο. Δύο οι βασικές σκηνές, η μία απέναντι από την άλλη, εύκολη η πρόσβαση, όλα μία χαρά. Το λίγο περπάτημα στο τέλος δεν μας πτόησε.
 
Χθες και τι δεν είδαμε. Τι χθες δηλαδή, σήμερα. Στις 3 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας έπαιζαν οι Chemical Brothers. Κόλαση. Ένα live από τα παλιά, τους σάρωσαν όλους. Ήταν και το PA, συγκλονιστικό. Το βίντεο παρακάτω είναι από τη στιγμή που βγήκαν on stage. 



Νωρίτερα πολύ καλοί ήταν οι Wolf Alice και ο Robert Plant που έπαιξε και αρκετά κομμάτια από Led Zeppelin. Οι Pixies ήταν σκέτη απογοήτευση, ο John Grant παρουσίαζε ενδιαφέρον, οι Biff Clyro καλοί αλλά ξεπερασμένος ο ήχος τους κάπως, πια.
 
Και η Λισαβόνα είναι πολύ όμορφη πόλη. Και φθηνή. Πως είναι η Αθήνα; Καμία σχέση. Τρία espresso κι ένας χυμός σε ένα καφέ-μπαρ, 4,10 ευρώ. Πέντε άτομα φαγητό και με δύο μπουκάλια κρασί, εμφιαλωμένα, μόλις 56 ευρώ. Τα ποτά και τα κοκτέιλ, στα 5 ευρώ. Και η μπύρα στο φεστιβάλ, το ποτήρι, στα 2,5 ευρώ. Ελλαδάρα αθάνατη.


 
Απόψε έχουμε κατά σειρά Foals, Tame Impala και, στις 12:45 τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας, Radiohead. Τι λέτε; Έχετε όρεξη να τους δείτε live μέσω του Twiiter μας, την έναρξή τους εννοώ, εκείνη την ώρα ακριβώς; Όπως κάναμε και με τον Bruce από το Μιλάνο; Συνδεθείτε στις 00:45, ελπίζω να είμαστε όλοι εκεί.
 
Είναι και το Ejekt Festival απόψε στην πλατεία Νερού μια και το είπαμε, το e-tetRadio θα βρίσκεται κι εκεί, θα σας δίνουμε ανταπόκριση με φωτογραφικά ενσταντανέ και από αυτό σε real time. Το Twitter μας θα είναι alive απόψε, μπαταρία αρκετή να έχουμε μόνο.