Media News εν τάχει (29/01)

Media News εν τάχει (29/01)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Οδοιπορικό στα καμμένα της Αυστραλίας από τον ΣΚΑΪ.

29 Ιανουαρίου 2020

Την ερχόμενη Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στις 23.45, το κανάλι του Νέου Φαλήρου ταξιδεύει στις πληγείσες από τις φονικές πυρκαγιές της χώρας της Ωκεανίας, που καίνε πολλές περιοχές της εδώ και μήνες, μέσα από το ντοκιμαντέρ «Η Αυστραλία στις φλόγες». Ο απεσταλμένος του ΣΚΑΪ Τίμος Παπαδόπουλος, παρουσιάζει το μέγεθος της καταστροφής σε ανθρώπινες ζωές και το οικοσύστημα της Αυστραλίας, και συνομιλεί με ομογενείς, επιστήμονες, πυροσβέστες και στρατιώτες, καταγράφοντας τις απόψεις και τις εμπειρίες τους.

-------------------------

Οι μάχες της Σαλαμίνας και των Θερμοπυλών στο μικροσκόπιο της «Αυτοψίας». Αύριο στις 12 τα μεσάνυχτα, μέσα από τη συχνότητα του Alpha, ο Αντώνης Σρόιτερ «ταξιδεύει» 2.500 χρόνια πίσω στον χρόνο και συνομιλεί με ιστορικούς επιστήμονες, προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και την πρόεδρο της Τιμητικής Κοσμητείας για το επετειακό έτος «Σαλαμίνα - Θερμοπύλες 2020» Μαριάννα Βαρδινογιάννη, αναλύοντας την σημαντικότητα των δύο ιστορικών γεγονότων που οδήγησαν στη διαμόρφωση του δυτικού πολιτισμού.

-------------------------

Τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο θα έχει ως καλεσμένο η εκπομπή «Εκτός γραμμής στον Alpha», αύριο στις 10.30 το πρωί. Ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης θα μιλήσει στον Τάκη Χατζή για την προανακριτική επιτροπή και όσους του καταλογίζουν παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη, κατά τη διάρκεια της «θητείας» του στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

-------------------------

Ο Γιάννης Βρούτσης θα είναι ο καλεσμένος της εκπομπής «Αποτύπωμα», για αυτή την εβδομάδα. Αύριο στις 11 το βράδυ ο Υπουργός Εργασίας απαντά στα ερωτήματα του Παύλου Τσίμα για τις εισφορές, τις συντάξεις και τα αναδρομικά στους συνταξιούχους, ενώ θα παρέμβουν ζωντανά και ειδικοί.

-------------------------

Την Αντελίνα Βαρθακούρη ενέταξε στο δυναμικό του ο Alpha. Το νέο μέλος του ψυχαγωγικού τομέα του καναλιού, που μέχρι και πριν τα Χριστούγεννα ήταν στην ομάδα των «Globetrotters» του Star, «μεταπήδησε» στο έτερο κανάλι του ομίλου Βαρδινογιάννη υπογράφοντας σήμερα το νέο της συμβόλαιο.

-------------------------

Παρά το γεγονός ότι τα «έσπασε» με τον ΣΚΑΪ και δεν έχει βρει ακόμα νέα τηλεοπτική «στέγη», το «Ράδιο Αρβύλα» θα βγει μέσα από το κανάλι του στο YouTube με special επεισόδιο αφιερωμένο στο «Greece's Next Top Model», παρουσιάζοντας το δικό του Top 16 από το ριάλιτι μόδας. Την ερχόμενη Δευτέρα στις 23.45.

-------------------------

Ο 105.5 Στο Κόκκινο τιμά τη μνήμη του Λουκιανού Κηλαηδόνη, με αφορμή την συμπλήρωση τριών ετών από τον θάνατό του στις 7 Φεβρουαρίου. Από το ερχόμενο Σάββατο 1 Φεβρουαρίου μέχρι την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, στις 22.00 και 00.00 τις καθημερινές και στις 23.00 και 00.00 τα Σαββατοκύριακα, θα ακούγονται από τη συχνότητα του ραδιοσταθμού τα διηγήματα της συλλογής «Οι Υδράργυροι», που έγραψε ο μεγάλος τραγουδοποιός, και μάλιστα με δική του αφήγηση. Την επιμέλεια του αφιερώματος έχει ο Αλέξης Βάκης.