Το Open TV έστειλε (από μόνο του) όλο το υλικό στο ΕΣΡ

Το Open TV έστειλε (από μόνο του) όλο το υλικό στο ΕΣΡ
Ακολουθήστε μας στο Google news

To κανάλι δεν θέλει να υπάρχουν σκιές σχετικά με το επίμαχο βίντεο που δημιούργησε μεγάλη συζήτηση.

01 Απριλίου 2020

«Προφανώς κάποιοι την Ενημέρωση την αντιλαμβάνονται είτε ως αστείο, είτε ως "σενάριο συνωμοσίας" ή ακόμη κι ως πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης», έγραψε ο Δημήτρης Μιχαλέλης (Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης OPEN) σε ανάρτησή του στο facebook - στη φωτογραφία, το mail που έστειλε το κανάλι στο ΕΣΡ.

Και συνεχίζει: «Επειδή όμως εμείς στις Ειδήσεις του ΟΡΕΝ δεν την αντιλαμβανόμαστε με κάποιον από αυτούς τους τρόπους κι επειδή η ευθύνη μας απέναντι στους Πολίτες -ιδίως αυτό το διάστημα- πρέπει να είναι ΑΠΟΛΥΤΗ, πριν από λίγη ώρα εστάλη στο ΕΣΡ επιστολή. Προσφεύγουμε αυτοβούλως για όσα κακοηθέστατα έχουν αναφερθεί για την τηλεοπτική κάλυψη της περασμένης Δευτέρας στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης. Διότι το ΕΣΡ είναι το μόνο αρμόδιο να κρίνει. Και μετά...βλέπουμε! (σ.σ: προφανώς και εστάλη στο ΕΣΡ όλο το υλικό)».

Μετά το σάλο που ξεσηκώθηκε, το Open TV ανέλαβε από μόνο του πρωτοβουλία να προσφύγει στο ΕΣΡ ώστε να πάρει μία επίσημη και θεσμική απάντηση.
Δεν θυμόμαστε πάντως να έχει ξαναγίνει αυτό, να στέλνει ένα κανάλι υλικό στο ΕΣΡ ζητώντας την ετυμηγορία του. Προφανώς είναι σίγουρο για ό,τι έδειξε και πως το παρουσίασε

Οπως σας είπαμε κι ΕΔΩ, όλα δείχνουν ότι ήταν θέμα φακού και ήταν αυτό που δημιούργησε τις παρεξηγήσεις.