Media News εν τάχει (27/04)

Media News εν τάχει (27/04)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι εκπομπές του Alpha «ταξιδεύουν» στην ελληνική περιφέρεια.

27 Απριλίου 2020

Νέα καθημερινή ενότητα με «άρωμα» Ελλάδας στο πρόγραμμα του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς. Μέσα από τις ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές του, κι έχοντας πάρει τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας, ο Γιώργος Γρηγοριάδης και το «Alpha Ελλάδα» ταξιδεύουν σε διάφορες περιοχές της επαρχίας και μιλούν με ανθρώπους των περιοχών για την καθημερινότητά τους. Οι πρώτοι προορισμοί της εκπομπής είναι η Νάξος, η Ηρακλειά, η Σχοινούσα, η Δονούσα και τα Κουφονήσια.

-------------------------

Η υγιεινή κουζίνα έρχεται στο Open. Από το άλλο Σάββατο 9 Μαϊου στις 18.45, η Μαρία Εκμεκτσίογλου θα μαγειρεύει μέσα από το «KitcheN' Health» υγιεινές και νόστιμες συνταγές για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Επιπλέον η γνωστή σεφ θα συνομιλεί με διατροφολόγους και γιατρούς, οι οποίοι θα απαντούν σε συχνά ερωτήματα για τον συνδυασμό των τροφών.

-------------------------

Στο Nova Cinema 2 HD, οι Πέμπτες του Μαϊου είναι αφιερωμένες στον Πέδρο Αλμοδόβαρ. Το αφιέρωμα του κινηματογραφικού καναλιού της Nova στον δημοφιλή Ισπανό σκηνοθέτη ξεκινά την άλλη Πέμπτη 07/05 στις 22.00, με την ταινία «Julieta», και θα ακολουθήσουν το «Το δέρμα που κατοικώ» (14/05), το «Δεν κρατιέμαι» (21/05) και το «Πόνος και δόξα» (28/05), που θα μεταδοθεί σε πρώτη προβολή την Κυριακή 10/04 στις 22:00, από το Nova Cinema 1 HD.

-------------------------

Η ηλεκτρονική μουσική στον κινηματογράφο, μέσα από τον Best 92.6. Την ερχόμενη Πέμπτη από την 01.00 εως τις 02.00, ο Γιώργος Σεράγος παρουσιάζει κορυφαία electro τραγούδια που έχουν ακουστεί σε ταινίες.