Προετοιμάζονται για την επιστροφή τους οι πρωινές εκπομπές του ΑΝΤ1

Προετοιμάζονται για την επιστροφή τους οι πρωινές εκπομπές του ΑΝΤ1
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (24/08).

24 Αυγούστου 2020

Αντίστροφη μέτρηση στο κανάλι του Αμαρουσίου για να επανέλθουν στη μικρή οθόνη το «Καλημέρα Ελλάδα» και το «Πρωινό». Ο Γιώργος Παπαδάκης θα συνεχίσει για μια ακόμη σεζόν στην πρωινή ενημέρωση του ΑΝΤ1, και συγκεκριμένα από την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα στις 6 το πρωί -ήδη παίζει στον αέρα το σχετικό τρέιλερ- μαζί με τον Γιώργο Γρηγοριάδη, τη Χρύσα Φώσκολου και τον Δημήτρη Χριστούλια. Ομοίως και η Φαίη Σκορδά, στον ψυχαγωγικό τομέα του καναλιού, η οποία την περασμένη Παρασκευή έκανε το πρώτο της γύρισμα για τη νέα σεζόν μαζί με τη νέα αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Χρύσα Ζαρκάδη.

-------------------------

Επανέρχεται με νέες (και παλιές) παίκτριες το «My Style Rocks».

Όπως έγινε με το πολυδιαφημισμένο «Big Brother», έτσι και το ριάλιτι μόδας θα επιστρέψει στη συχνότητα του ΣΚΑΪ στα τέλη του μήνα που διανύουμε, αρκετά νωρίτερα σε σχέση με τα άλλα προγράμματα του ανταγωνισμού. Από την άλλη Δευτέρα 31/08 και κάθε μέρα στις 17.05 το «My Style Rocks» θα ριχτεί στη «μάχη» του ανταγωνισμού με 10 νέες και παλιές διαγωνιζόμενες: Κορίνα Αδραμιτίδου, Γεωργία Βρανά, Κατερίνα Γιαλιτάκη, Μαρία Ίλτσεβιτς, Αρετή Λις, Έρη Λώλη, Βίκυ Μανώλη, Κωνσταντίνα Παγάνη, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Σοφιάνα Σπίνουλα.

-------------------------

«Έφυγε» ο Γιώργος Στράγκας, παραγωγός τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών της ΕΡΤ.

Με μια συλλυπητήρια ανακοίνωσή της η δημόσια ραδιοτηλεόραση αποχαιρετά τον Γιώργο Στράγκα, ο οποίος πέθανε «αιφνιδίως» όπως αναφέρει το κείμενο, την περασμένη Κυριακή.

Η ΕΡΤ αποχαιρετά με θλίψη τον εκλεκτό συνάδελφο Γιώργο Στράγκα, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή αιφνιδίως, την Κυριακή 23 Αυγούστου 2020. Ο εκλιπών, επί σειρά ετών, προσέφερε τις υπηρεσίες του στην ΕΡΤ και διακρίθηκε για τον επαγγελματισμό και το ήθος του, τόσο ως διευθυντής παραγωγής σε τηλεοπτικές εκπομπές όσο και ως μουσικός παραγωγός και παρουσιαστής στο ραδιόφωνο. Η διοίκηση της ΕΡΤ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στους οικείους του.

-------------------------

Στον North 98 ο Περικλής Στέλλας.

Ο γνωστός αθλητικογράφος, ο οποίος είχε μακρά «θητεία» στο Mega και εργάστηκε πολλούς ραδιοσταθμούς -με τελευταίο τον Arena 89.4 όπου ήταν διευθυντής- θα παρουσιάζει καθημερινή αθλητική εκπομπή στον Θεσσαλονικιώτικο ενημερωτικό σταθμό. Από την άλλη Δευτέρα 31 Αυγούστου και κάθε μέρα 2-4 το μεσημέρι, ο Περικλής Στέλλας «θα περιμένει εκεί τους ακροατές, υπογράφοντας την αθλητική ενημέρωση με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα που αναζητά κάθε φίλαθλος», όπως επισημαίνει στο δελτίο τύπου του ο North 98, συνεργάτης των Παραπολιτικών 90.1 στη συμπρωτεύουσα.