Με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο το πρώτο «Tik Talk» στον Alpha

Με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο το πρώτο «Tik Talk» στον Alpha
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (08/10).

08 Οκτωβρίου 2020

Ο πρώην ισχυρός άνδρας του μπασκετικού Παναθηναϊκού και ιδιοκτήτης του ψηφιακού μιντιακού ομίλου DPG Digital Media θα είναι ο πρώτος καλεσμένος του νέου talk show του Αντώνη Σρόιτερ, που θα κάνει πρεμιέρα απόψε τα μεσάνυχτα. Η εκπομπή εκτός των άλλων θα είναι ανοιχτή και για τους χρήστες των social media, οι οποίοι θα μπορούν να σχολιάσουν τη συνέντευξη, να προτείνουν πρόσωπα και θέματα, και να καταθέσουν τη δική τους μαρτυρία, μέσα από το hashtag #tiktalkgr. Ιδού και το τρέιλερ της εκπομπής:

-------------------------

«Απόψε Μόνο» στο Mega, από την ομάδα του «Κάψε το Σενάριο».

Η επιτυχημένη κωμική εκπομπή του «μεγάλου καναλιού» αναβιώνει μεν αλλά με πολλές αλλαγές και προσθήκες σε σχέση με πριν. Από την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη στις 23.30 οι Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς και Ζήσης Ρούμπος μαζί με τον Γιάννη Σαρακατσάνη, τον Θωμά Ζάμπρα και τον Άγγελο Σπηλιόπουλο θα στήνουν το «Απόψε Μόνο». Ένα late night comedy show το οποίο θα υποδέχεται ονόματα από όλους τους χώρους, στο ξενοδοχείο «Μπάγκειον» στην Ομόνοια, θα έχει stand up comedy, παιχνίδια αυτοσχεδιασμού́, tailor-made σκετς και μουσικές προκλήσεις -όπως, περίπου, και το «Κάψε το Σενάριο»- υπό τη συνοδεία του George Zervos και της μπάντας του. Παρακάτω το ευφάνταστο τρέιλερ της νέας εκπομπής:

-------------------------

Έρχεται το «Style Me Up» στο Open.

Την ερχόμενη Δευτέρα θα κάνει πρεμιέρα το νέο ριάλιτι μόδας του «ανοιχτού καναλιού», το οποίο θα προβάλλεται καθημερινά στις 14.45. Η παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου θα υποδέχεται τους άνδρες και τις γυναίκες που θέλουν να αλλάξουν την εμφάνισή τους, με καταξιωμένα ονόματα στον χώρο της μόδας όπως η Υβόννη Μπόσνιακ, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο Γιάννης Λάσκος και ο Τρύφωνας Σαμαράς να βοηθούν στο να «απογειωθεί» το στυλ των παικτών, μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

-------------------------

«Να καταβληθούν το συντομότερο τα δεδουλευμένα σε Δημοκρατία, Espresso και Εστία».

Κάλεσμα της ΕΣΗΕΑ στον εκδότη των τριών εφημερίδων Γιάννη Φιλιππάκη, να εξοφλήσει τα χρέη του απέναντι στους εργαζομένους τους, μέσα από ανακοίνωση που εκδόθηκε σήμερα και κοινοποιήθηκε στον Υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση, και την γενική γραμματεία του. Μεταξύ άλλων η Ένωση Συντακτών αναφέρει ότι η ιδιοκτησία της «Εστία Επενδυτική» ωφείλει μέχρι και 8 μισθούς σε όσους εργάζονται στις εφημερίδες Δημοκρατία, Espresso και Εστία, και στα site τους, ζητώντας της να καταθέσει το αργότερο μέχρι τις 12 Οκτωβρίου πρόγραμμα για την αποπληρωμή τους.