Τα «παιδιά χωρίς πατρίδα» και η ζωή των καλλιτεχνών στην πανδημία, στο «Special Report»

Τα «παιδιά χωρίς πατρίδα» και η ζωή των καλλιτεχνών στην πανδημία, στο «Special Report»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (08/02/2021).

08 Φεβρουαρίου 2021

Δύο σημαντικά κοινωνικά ζητήματα αναδεικνύει στο νέο της επεισόδιο, η εκπομπή έρευνας του ΑΝΤ1. Αυτή την Τρίτη στις 23.30 ο Αντώνης Φουρλής εστιάζει σε μια περίπτωση ενός παιδιού με gay γονείς, που μεγαλώνει στο εξωτερικό και δεν μπορεί να λάβει την ελληνική ιθαγένεια -παρόλο που ο ένας πατέρας του είναι Έλληνας- καθώς η εγχώρια νομοθεσία δεν αναγνωρίζει τα έγγαμα ΛΟΑΤΚΙ ζευγάρια. Στη συνέχεια, η Λίλιαν Τσουρλή ερευνά την ζωή διάφορων καλλιτεχνών, οι οποίοι λόγω κορωνοϊού άφησαν το επάγγελμά τους και κάνουν άλλες δουλειές για να επιβιώσουν.

-------------------------

Πρωτιά με πάνω από 20% για το «Έλα Χαμογέλα».

Η ψυχαγωγία κέρδισε την ενημέρωση στην πρωινή ζώνη του περασμένου Σαββατοκύριακου. Το «Έλα Χαμογέλα» της Σίσσυς Χρηστίδου σημείωσε μέσο όρο 23,5% στο 18-54, στις δύο προηγούμενες ημέρες, όντας πρώτο πάνω και από το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση». Η πρωινή εκπομπή του Open τα πήγε ακόμα καλύτερα στο γυναικείο 25-44, ανεβαίνοντας στο 27,6%.

-------------------------

Ο Kiss 92.9 στέλνει λουλούδια στα ταίρια των ακροατών του.

Να αναθερμάνει τη σχέση των ακροατών του με το έτερό τους ήμισυ, έχει και φέτος ως αποστολή ο ξένος ραδιοσταθμός, με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να μπουν στο kiss929.gr, να δηλώσουν συμμετοχή στον σχετικό διαγωνισμό. Μετά από κλήρωση, 12 τυχεροί θα λάβουν τηλεφώνημα για να στείλουν το μήνυμα αγάπης που επιθυμούν, και ο Kiss 92.9 σε συνεργασία με το Flowernet.gr θα στείλει ισάριθμες ανθοδέσμες με κόκκινα τριαντάφυλλα στους επιθυμητούς παραλήπτες.