Τα αντικυβερνητικά πρωτοσέλιδα της εφημερίδας «Δημοκρατία»

Τα αντικυβερνητικά πρωτοσέλιδα της εφημερίδας «Δημοκρατία»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Εκρηξη με γκαζάκια τα ξημερώματα στα γραφεία της εφημερίδας.

10 Φεβρουαρίου 2021

update: Ανακοίνωση εξέδωσε ο όμιλος Open, για την επίθεση: «Με αφορμή τη σημερινή επίθεση με εκρηκτικούς μηχανισμούς στα γραφεία ομίλου μέσων μαζικής ενημέρωσης, με έδρα το Παγκράτι, εκφράζουμε τον πλήρη αποτροπιασμό μας για την κάθε βίαιη και εγκληματική ενέργεια που έχει ως απώτερο σκοπό να προκαλέσει πλήγμα στην ελεύθερη διακίνηση των ιδεών, της πολυφωνίας της ενημέρωσης και του Τύπου. Συγχρόνως, ο όμιλος OPEN Media μεταφέρει την αμέριστη συμπαράστασή του στους συναδέλφους δημοσιογράφους, των οποίων η φωνή πρέπει να συνεχίσει να ηχεί φωτίζοντας τους δημοκρατικούς μας θεσμούς».

Η έκρηξη σημειώθηκε στην είσοδο κτιρίου στο Παγκράτι, επί της οδού Ερατοσθένους, εκεί όπου συστεγάζονται οι εφημερίδες του Γιάννη Φιλιππάκη, η «Δημοκρατία», η «Εσπρέσο» και η «Εστία». Οι δράστες τοποθέτησαν γκαζάκια που πυροδοτήθηκαν στις 3:20 τα ξημερώματα. Ανάληψη ευθύνης προς το παρόν δεν υπάρχει ακόμα.

Τα δύο τελευταία πρωτοσέλιδα της εφημερίδας είναι αυτά, χθες και προχθές.

Εχουμε ξαναπεί πως η «Δημοκρατία» κάνει την πιο σκληρή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, δείτε παράδειγμα το σημερινό πρωτοσέλιδο.

Δείτε όμως και κάποια παλιότερα πρωτοσέλιδα για τον Αδωνι Γεωργιάδη για να καταλάβετε.