Το Ράδιο Αρβύλα «αγαπά» τον ΣΚΑΪ

Το Ράδιο Αρβύλα «αγαπά» τον ΣΚΑΪ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Σχεδόν σε κάθε επεισόδιο, οι παρουσιαστές της εκπομπής πετούν τα «καρφιά» τους για το κανάλι του Νέου Φαλήρου.

10 Φεβρουαρίου 2021

Ως γνωστόν η συνεργασία, πέρσι, του Αντώνη Κανάκη με τον ΣΚΑΪ δεν έληξε με τον καλύτερο τρόπο. Για την ακρίβεια έληξε με εκατέρωθεν μακροσκελείς και σκληρές ανακοινώσεις, αποκαλύψεις των e-mail που αντάλλαξαν οι δύο πλευρές και δηλώσεις για προσφυγή στη δικαιοσύνη.

Από τότε και μέχρι σήμερα, το Ράδιο Αρβύλα τόσο από τις διαδικτυακές εκπομπές του όσο και από το Open, δεν παραλείπει να σατιρίζει και τον ΣΚΑΪ. Κυρίως για την πολιτική γραμμή που έχει υιοθετήσει αλλά και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί. Ιδού μερικά παραδείγματα:

- Λίγο μετά την αποχώρησή τους από το κανάλι, έπαιξαν βίντεο όπου τα νέα σήματα καταλληλότητας του ΣΚΑΪ μεταφράζονταν σε... ώρες ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

- Συχνά, αναφερόμενοι στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και τη Σία Κοσιώνη, λένε πως το παρουσιάζει «η ανηψιά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη».

- Σε μια εισαγωγή τους ανέφεραν τον ΣΚΑΪ ως «το κανάλι των ντοκιμαντέρ», παίζοντας αμέσως μετά βίντεο για τη... νικήτρια του «Big Brother» (35.05).

- Κάνοντας ένα «throwback» με αφορμή βίντεο του Νίκου Στραβελάκη (που τα τελευταία χρόνια εργάζεται στον ΣΚΑΪ) από το παλιό Mega, ανέφεραν ότι «τότε ήταν σε καλό κανάλι»... (35.47).

- Στο χθεσινό τους επεισόδιο, σχολιάζοντας ένα άλλο βίντεο, είπαν ότι «είναι γνωστό ότι ο ΣΚΑΪ είναι κατά της Νέας Δημοκρατίας».