Η ωραία ποικιλομορφία στα Παραπολιτικά 90.1

Η ωραία ποικιλομορφία στα Παραπολιτικά 90.1
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το πρωινό πρόγραμμα του σταθμού προσφέρει εκπομπές για όλα τα πολιτικά γούστα.

10 Φεβρουαρίου 2021

Κι ενώ είναι ένας φιλοκυβερνητικός ραδιοσταθμός, ακούγονται και φωνές εντελώς αντικυβερνητικές, Η «Ελληνοφρένεια» π.χ. κάθε μεσημέρι, 1 με 2, δίνει ρέστα αποδομώντας χειρουργικά κυβέρνηση και πρωθυπουργό. Βρίσκει και άφθονο υλικό βέβαια. Το παράδοξο είναι που η Ελληνοφρένεια ακολουθεί αμέσως μετά τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο οποίος κάνει μία πολύ δεξιά εκπομπή (καλή, ωστόσο, ραδιοφωνικά). 12 με 1! Οι ακροατές θα ζουν μία περιδίνηση από την εναλλαγή.

Τα αχάραγα 5 με 8 ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου μοιάζει ως ο πλέον ιδανικός για εκείνη την ώρα με αυτή τη, μοναδική, εκπομπή πόλης που κάνει. Στο 8 με 10 ο φωνακλάς Παναγιώτης Τζένος είναι άκρως ραδιοφωνικός ενώ 10 με 12 το ντουέτο Χριστίνα Κοραή και Δημήτρη Τάκη βγάζει ειδήσεις μια και οι δύο διαθέτουν καλό ρεπορτάζ. Εχουμε πει ότι αξίζει και το Magazino με την Ανδριάνα Ζαρακέλη στις 14:00.

Ολοι αυτοί στήνουν ένα πολύ ενδιαφέρον πρωινό πρόγραμμα. Σε καθημερινή βάση. Τα απογεύματα ο σταθμός είναι πιο αδύναμος. Οσο για τα μεσάνυχτα υπάρχει το όνομα Μάνος Τσιλιμίδης και αυτό τα λέει όλα.

Μία φετινή εκπομπή που αξίζει να σημειώσουμε είναι εκείνη του Σωτήρη Ξενάκη και της Μπάγιας Αντωνοπούλου τα πρωινά του Σαββατοκύριακου που έδεσαν ως δίδυμο, ό,τι πρέπει για weekend, παρουσιάζοντας ισόποσες δόσεις ενημέρωσης και χαλαρότητας. Για Λασκαράτου και Μουρατίδη τα απογεύματα τα έχουμε πει, το καλύτερο μουσικό ραδιόφωνο ειδικά τις Κυριακές. 

Τρίτη δύναμη είναι στις μετρήσεις των ενημερωτικών ραδιοφώνων τα Παραπολιτικά 90.1 με ποσοστά γύρω στα 4%. Θα πάρει ποτέ τη θέση του ΣΚΑΪ 100.3;