Πεντάωρο αφιέρωμα στο Glastonbury του 2019 στο ERTFLIX

Πεντάωρο αφιέρωμα στο Glastonbury του 2019 στο ERTFLIX
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η πλατφόρμα της ΕΡΤ πρόσθεσε συναυλίες και μουσικά ντοκιμαντέρ στην κατηγορία «Σύγχρονη Μουσική».

15 Απριλίου 2021

 

Glastonbury 2019
The Killers, The Cure, Stormzy, Wu-Tang Clan, Pet Shop Boys, Billie Eilish, Kylie Minogue, The Chemical Brothers, Liam Gallagher, Janet Jackson, The Streets, Tame Impala. Αυτά ήταν μερικά από τα εκατοντάδες ονόματα που εμφανίστηκαν στην τελευταία έκδοση του Glastonbury, τον Ιούνιο του 2019, πριν από το ξέσπασμα του Covid-19, που ματαίωσε την πραγματοποίηση του φεστιβάλ το 2020 και το 2021.

 


U2 Live in London
Ο Bono, ο Adam Clayton, o Larry Mullen Jr. και ο Edge επισκέπτονται το θρυλικό στούντιο Abbey Road στο Λονδίνο για μια μοναδική συναυλία. Τα μέλη των θρυλικών U2 μιλούν στην τηλεπαρουσιάστρια Cat Deeley για τη σχέση τους από τα σχολικά χρόνια μέχρι την καθιέρωσή τους ως μια από τις σπουδαιότερες μπάντες στον πλανήτη, ενώ παράλληλα μας ξεναγούν στην νοτιοαμερικάνικη περιοδεία τους.

 

 


Duran Duran: There’s Something You Should Know
Η μπάντα της δεκαετίας του 1980 κάνει αναδρομή στις τέσσερις δεκαετίες της επιτυχημένης καριέρας της. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, οι Duran Duran επιστρέφουν στους σημαντικότερους σταθμούς της πορείας τους.

 

 

Elton John Uncensored
Σε αυτό το ντοκιμαντέρ, που είναι γυρισμένο στο σπίτι του στη Νότια Γαλλία, ο Elton John μιλάει χωρίς περιστροφές και αυτολογοκρισία για την 50χρονη καριέρα του, τις συναυλίες, τις περιπέτειες με τους εθισμούς του, αλλά και το πώς η πατρότητα άλλαξε τη ζωή του για πάντα.

 


Nile Rodgers: How to Make It in The Music Business
Σε μια αυτοβιογραφική σειρά ντοκιμαντέρ, ο μουσικός, συνθέτης και παραγωγός Nile Rodgers μοιράζεται τις εμπειρίες του για το πώς μπορεί να πετύχει κάποιος στη μουσική βιομηχανία. Ο «πατέρας της ντίσκο» εξηγεί τα μυστικά της επιτυχίας και της μακράς διαδρομής του, καθώς και πώς κατάφερνε να είναι πάντα «επίκαιρος». Ως συνδημιουργός των Chic, της μπάντας που βρέθηκε στην πρωτοπορία της ντίσκο, και με συνεργασίες από τη Madonna και τον Mick Jagger μέχρι τους Duran Duran, τον David Bowie, την Diana Ross, τη Lady Gaga, και τους Daft Punk, ο Nile Rodgers δημιούργησε τεράστιες επιτυχίες, που θα τις θυμηθείτε όλες στα τρία δυνατά επεισόδια της σειράς. (Παραγωγή: Ηνωμένο Βασίλειο, 2017)