Και ο ΑΝΤ1 με ριάλιτι μαγειρικής, το «Game of Chefs»

Και ο ΑΝΤ1 με ριάλιτι μαγειρικής, το «Game of Chefs»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (07/06/2021).

07 Ιουνίου 2021

Επιστροφή σε γνώριμα τηλεοπτικά «μονοπάτια» για το κανάλι του Αμαρουσίου. Έχοντας προβάλλει κατά το παρελθόν ριάλιτι μαγειρικής όπως το «Top Chef» και το «Ζητείται Chef», ο ΑΝΤ1 ετοιμάζεται για ακόμη ένα την επόμενη σεζόν. Ο λόγος για το «Game of Chefs», στο οποίο -μεταξύ άλλων- τρεις καταξιωμένοι σεφ θα δοκιμάζουν τα πιάτα των διαγωνιζομένων στις οντισιόν στα τυφλά, χωρίς να ξέρουν ποιος μαγείρεψε το καθένα, εν αντιθέσει με τις φανερές οντισιόν του «Master Chef». Η πλατφόρμα για τις δηλώσεις συμμετοχής έχει ήδη ανοίξει, στο antenna.gr, με τον νικητή να κερδίζει 50 χιλιάδες ευρώ.

-------------------------

Με πρωτιά έκλεισε τη σεζόν το «Ενώπιος Ενωπίω».

Αρκετά δημοφιλής ήταν, όπως φαίνεται, στο τηλεοπτικό και η συνέντευξη του Σάκη Ρουβά στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, το περασμένο Σάββατο. Στο τελευταίο του επεισόδιο για την τρέχουσα σεζόν, το «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν πρώτο στο 18-54 με μέσο όρο 16,6%, φτάνοντας σε επί μέρους γυναικείο κοινό το 32% και σε ανδρικό κοινό το 17,7%.

-------------------------

Η ΕΡΑ Σπορ 101.8 στα «άδυτα» του στοιχήματος.

Με αφορμή την έναρξη του φετινού Euro, την ερχόμενη Παρασκευή, η εκπομπή «Κάνε παιχνίδι μόνος σου» του δημόσιου αθλητικού ραδιοφώνου, επιχειρεί να καταγράψει μύθους και πραγματικότητες γύρω από το στοίχημα, δηλαδή την διαδρομή του παγκοσμίως, τους bookmakers, την εξάπλωσή του και την εξέλιξή του στην Ελλάδα, από το ΠΡΟΠΟ του 1959 μέχρι σήμερα. Απόψε στις 22.00 ο Τάσος Επιτρόπου φιλοξενεί στο στούντιο της ΕΡΑ Σπορ 101.8, για να μιλήσει για αυτό το διεθνές φαινόμενο τον δημοσιογράφο και συγγραφέα του βιβλίου «100 δρόμοι για την επιτυχία», Αργύρη Παγαρτάνη, ενώ θα παρέμβουν οι δημοσιογράφοι Άγγελος Μενδρινός, Γιάννης Μηνδρινός, Νίκος Μποζιονέλος και Γιάννης Ράνιος, η ψυχολόγος και υπεύθυνη του ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ που απευθύνεται σε άτομα με πρόβλημα χρήσης αλκοόλ ή παθολογικής ενασχόλησης με τα τυχερά παιχνίδια, Ελένη Βότικα, και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρακτόρων ΟΠΑΠ και πρόεδρος της Ένωσης Πρακτόρων ΟΠΑΠ του νομού Αττικής, Γιώργος Πουλημάς.