Η πορεία των εμβολιασμών ανά τον κόσμο στο «Vice Specials»

Η πορεία των εμβολιασμών ανά τον κόσμο στο «Vice Specials»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (13/07/2021).

13 Ιουλίου 2021

Σε ένα από τα πιο φλέγοντα ζητήματα της διεθνούς κοινότητας εστιάζει η εκπομπή του Vice στον ΑΝΤ1, απόψε στην 01.45. Το «Vice Specials» επικοινώνησε με Έλληνες από όλο τον κόσμο, προκειμένου να αποτυπωθεί η εικόνα των εμβολιασμών σε περιοχές όπως η Ρωσία, η Μεγάλη Βρετανία, η Καμπότζη, η Αφρική, η Αυστραλία και η Ινδία. Σε ποιες εξ αυτών η διαδικασία πηγαίνει καλά, σε ποιες είναι σχεδόν ανύπαρκτη, που υπάρχει επάρκεια εμβολίων και που έλλειψη, κι όλα μαζί σε συνδυασμό με την ραγδαία εξάπλωση της μετάλλαξης «Δέλτα» που επισπεύδει τη δημιουργία του «τείχους ανοσίας».

-------------------------

Το Sport24 δίνει το «παρών» στους τελικούς του NBA.

Στα παρκέ του μεγαλύτερου πρωταθλήματος μπάσκετ του κόσμου βρίσκεται το αθλητικό portal της 24 Media, με αφορμή τους -ελληνικού ενδιαφέροντος- τελικούς της διοργάνωσης. Μέσω του απεσταλμένου του στις ΗΠΑ, Χάρη Σταύρου, το Sport24 είναι το μόνο ελληνικό ΜΜΕ που μεταφέρει άμεσα στο αναγνωστικό κοινό της χώρας, την ατμόσφαιρα γύρω από τις αναμετρήσεις ανάμεσα στους Φοίνιξ Σανς και τους Μιλγουόκι Μπακς, αλλά και τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο. Η κάλυψη περιλαμβάνει αποκλειστικά βίντεο, κείμενα, ανασκοπήσεις, συνεντεύξεις και ρεπορτάζ μέσα από το sport24.gr, την εκπομπή «Show Must Go On» του Παντελή Διαμαντόπουλου και όλα τα social media του Sport24.

-------------------------

Ειδικό κανάλι για το Ράλι Ακρόπολις από την Cosmote TV.

Ενεργά στην ζωντανή κάλυψη της σημαντικότερης διοργάνωσης του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα, μπαίνει η συνδρομητική πλατφόρμα. Με αφορμή της επιστροφή του Ράλι Ακρόπολις στο καλεντάρι του WRC, έπειτα από απουσία πολλών ετών, η Cosmote TV θα βγάλει στον αέρα το pop up κανάλι Cosmote Sport Acropolis Rally. Έχοντας ήδη πάρει τη σχετική άδεια από το ΕΣΡ, θα εκπέμπει από τις 6 έως τις 13 Σεπτεμβρίου με «εκπομπές επικαιρότητας με τα τελευταία νέα των ομάδων και των οδηγών και ζωντανή μετάδοση όλων των ειδικών διαδρομών», μαζί με διάφορα αφιερώματα.

-------------------------

Και με εταιρεία παραγωγής η 24 Media.

Στην δημιουργία και εκμετάλλευση περιεχομένου επεκτείνεται ο όμιλος του Δημήτρη Μάρη, πέρα από τις δραστηριότητές της στο διαδίκτυο. Η εταιρεία που αρχικά είχε συσταθεί για την «IP Hub», η οποία θα διαχειριζόταν πνευματικά δικαιώματα μουσικών και εν τέλει δεν προχώρησε ποτέ, και στη συνέχεια μετατράπηκε σε φορέα διαχείρισης και λειτουργίας οικονομικού ΜΜΕ, άλλαξε εκ νέου το καταστατικό της. Από τα μέσα Ιουνίου η εν λόγω εταιρεία φέρει τον τίτλο «24 Media Productions Μονοπρόσωπη Α.Ε.», και στους νέους της σκοπούς περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η παραγωγή, εισαγωγή, εξαγωγή, εμπορία και εκμετάλλευση παντός είδους οπτικοακουστικού έργου, η παραγωγή διαφημιστικού υλικού, η δημιουργία, ο εξοπλισμός, η οργάνωση και η εκμετάλλευση studios για τις παραπάνω παραγωγές κ.ά.