Επενδύει στο Vice το Antenna Group

Επενδύει στο Vice το Antenna Group
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (28/09/2021).

28 Σεπτεμβρίου 2021

Ισχυροποιούνται οι δεσμοί ανάμεσα στους δύο ομίλους, οι οποίοι συνεργάζονται μεταξύ τους από το 2014. Όπως ανακοίνωσε το Antenna Group, μαζί με άλλους επενδυτές όπως η Lupa Systems του James Murdoch, η TPG, η TCV και η Sixth Street, συμμετείχε στον πρόσφατο γύρο χρηματοδότησης του Vice Media Group που συγκέντρωσε 135 εκατομμύρια δολλάρια. «Η τελευταία αυτή κίνηση του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, αποδεικνύει την εμπιστοσύνη του στο όραμα της VICE Media, που συνεχίζει να αναπτύσσεται και να επεκτείνεται, δημιουργώντας και παρέχοντας κορυφαίο περιεχόμενο σε παγκόσμιο επίπεδο», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ομίλου του Θοδωρή Κυριακού.

-------------------------

Οι αποψινοί καλεσμένοι του «The 2Night Show».

Δύο ανθρώπους του ΑΝΤ1 φιλοξενεί στην εκπομπή του, στις 23.30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μια ημέρα μετά την πολύ καλή από άποψη τηλεθέασης πρεμιέρα της. Η μια είναι η επί σειρά ετών παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του καναλιού, Φαίη Σκορδά, και η άλλη θα είναι η ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου που πρωταγωνιστεί στον «Ήλιο».

-------------------------

Γιουβέντους-Τσέλσι ζωντανά από το Mega.

Μια ακόμη βραδιά Champions League έρχεται αύριο στο «μεγάλο κανάλι». Η «προθέρμανση» θα ξεκινήσει στις 21.30 με το pre game show, που θα έχει τα highlights των αγώνων της βραδιάς και αναλύσεις, και στις 22.00 το Mega θα συνδεθεί με το Τορίνο για την αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Τσέλσι. Στην παρουσίαση της βραδιάς θα είναι ο Αντώνης Κατσαρός, στο σχόλιο ο Αντώνης Καρπετόπουλος και στην ποδοσφαιρική ανάλυση ο Άκης Ζήκος.

-------------------------

Καθημερινό πάρτι γνωριμίας με τους ακροατές από το My Radio 104.6.

Με έναν όχι και τόσο συνηθισμένο τρόπο συστήνεται στο κοινό το ραδιόφωνο της Άλτερ Έγκο. Για έναν μήνα σερί όλοι οι παραγωγοί του My Radio 104.6 και για όσο θέλουν θα βρίσκονται στον αέρα του για 12 ώρες κάθε μέρα, από τις 07.00 έως τις 19.00. «Ένας μήνας με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής mainstream pop σκηνής, τραγούδια που έχουμε αγαπήσει αλλά και χιούμορ, έξυπνες ατάκες, μοναδικές στιγμές», όπως αναφέρει ο ραδιοσταθμός.

-------------------------

Με τον Stan επιστρέφουν οι «Νύχτες στον Ρυθμό».

Για μια ακόμη σεζόν θα ακούγονται από τους 94.9 και το YouTube, τα δημοφιλή μουσικά sessions του ελληνικού ραδιοφώνου του ΑΝΤ1. Η πρεμιέρα τους για φέτος θα γίνει αύριο με τον Stan, ο οποίος στις 21.00 θα δώσει συνέντευξη στον αέρα του Ρυθμού και τη Ράνια Κωστάκη, και στις 21.30 μέσα από το κανάλι του σταθμού στο YouTube θα τραγουδήσει live για τους ακροατές του.