Ανανέωσε την εικόνα του το Star

Ανανέωσε την εικόνα του το Star
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (30/09/2021).

30 Σεπτεμβρίου 2021

Εδώ και λίγες μέρες το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς εκπέμπει με νέο image, 4 χρόνια μετά το ολικό επαναλανσάρισμα που υπέστη. Τα νέα σήματα και γραφικά του Star που επιμελήθηκε η About: Creative Agency, είναι ήδη στον αέρα, τα οποία βασίζονται στο ίδιο σλόγκαν που είχε  ο σταθμός, το «Let's Star». Ξεχωριστά γραφικά δημιουργήθηκαν για την Σαββατοκυριακάτικη παιδική ζώνη του Star, που είναι συνυφασμένη με την ιστορία του, με το κανάλι να αλλάζει το όνομά του σε Starland κατά τη διάρκεια της προβολής της, έχοντας ειδικό λογότυπο και διαφορετικά σήματα από την υπόλοιπη ροή.

-------------------------

Πρωτιές «με το καλημέρα» για τον Alpha στα Σαββατοκύριακα.

Στην κορυφή και με υψηλά νούμερα έκλεισαν τον πρώτο τους μήνα στη νέα σεζόν το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» και το «Καλύτερα δε γίνεται», τα βασικότερα προγράμματα του καναλιού στις δύο τελευταίες ημέρες της εβδομάδας. Η ενημερωτική εκπομπή του Νίκου Μάνεση είχε μέσο όρο 20,7% στο σύνολο, 18,4% στο «δυναμικό κοινό» και 1.218.000 τηλεθεατές έστω για ένα λεπτό, ενώ η infortainment εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού είχε 15,6% στο σύνολο, 15% στο 18-54 και 1.663.000 τηλεθεατές έστω για ένα λεπτό.

-------------------------

Οι καλεσμένοι της εβδομάδας στο «Αυτοπροσώπως» του Alpha 98.9.

Προσωπικότητες από όλες, σχεδόν, τις μορφές τέχνης θα φιλοξενηθούν στην εκπομπή του Νίκου Θρασυβούλου, το ερχόμενο ΣΚ από τις 11.00 έως τις 13.00. Το Σάββατο και τις δύο ώρες θα βρίσκεται στον αέρα του Alpha 98.9 η σπουδαία στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου. Την Κυριακή από τις 11.00 έως τις 12.00 θα είναι καλεσμένος ο συγγραφέας, ποιητής και στιχουργός Γιάννης Καλπούζος, και από τις 12.00 έως τις 13.00 θα είναι η σκηνοθέτρια Κίρκη Καραλή μαζί με τον ηθοποιό Χάρη Τζωρτζάκη.