Τρεις νέες ελληνικές σειρές στην ΕΡΤ

Τρεις νέες ελληνικές σειρές στην ΕΡΤ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Κάνουν πρεμιέρα τις επόμενες ημέρες στην ΕΡΤ1.

12 Ιανουαρίου 2022

Είναι οι εξής: «Αγάπη παράνομη», «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» και «Ο όρκος». Οι νέες σειρές θα μεταδίδονται και σε επανάληψη ενώ, βέβαια, θα είναι διαθέσιμες και στο ERTFLIX. Το πρώτο επεισόδιο της σειράς εποχής «Αγάπη θα είναι διαθέσιμο στο ERTFLIX την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου, από τις 12:00 έως τις 24:00.

ΑΓΑΠΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ

Από το ομότιτλο διήγημα του Κωνσταντίνου Θεοτόκη.
ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, στις 22:00

Με φόντο την Κέρκυρα τού 1906, σε σκηνοθεσία Νίκου Κουτελιδάκη και σενάριο Ελένης Ζιώγα, με πρωταγωνιστές τους Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και Νίκο Ψαρρά.
Η σειρά, έξι επεισοδίων, που θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο με διπλό επεισόδιο, από τις 22:00 ως τις 24:00, καταγράφει μια ιστορία εγκληματικού πάθους, σε μια καταπιεστική πατριαρχική κοινωνία, που δοκιμάζει τα όρια και τις αντοχές των ηρώων. Καθένας από τους ήρωες έρχεται αντιμέτωπος με τα πιο επικίνδυνα μυστικά, που δεν τολμάει να ομολογήσει ούτε στον εαυτό του.


ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022, στις 20:00

Ρομαντική κωμωδία σε σενάριο Κωνσταντίνας Γιαχαλή-Παναγιώτη Μαντζιαφού και σκηνοθεσία Σπύρου Ρασιδάκη, με πρωταγωνιστές τους Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννη Τσιμιτσέλη. Η σειρά, 50 επεισοδίων, θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20:00 και σε επανάληψη κάθε Δευτέρα από τις 22:00 ως τις 24:00.

 


Ο ΟΡΚΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, στις 22:00

«Ο όρκος», ένα σύγχρονο υπαρξιακό δράμα αξιών με αστυνομική πλοκή, σε σκηνοθεσία Σπύρου Μιχαλόπουλου και σενάριο Τίνας Καμπίτση, με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Στάνκογλου και την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους. Σειρά 36 επεισοδίων, θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 22:00 με διπλό επεισόδιο.
Ο Άγγελος Ράπτης (Γιάννης Στάνκογλου), ίσως, ο καλύτερος γενικός χειρουργός της Ελλάδας, είναι ένας αναγνωρισμένος επιστήμονας σ’ έναν ευτυχισμένο γάμο με τη δικηγόρο Ηρώ Αναγνωστοπούλου (Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους), με την οποία έχουν αποκτήσει μια πανέξυπνη κόρη, τη Μελίνα (Μαρία Σαριάβα). Η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει το βράδυ των γενεθλίων του, στην εφημερία του, όταν του φέρνουν νεκρές, από τροχαίο, τη γυναίκα του και την κόρη του, οι οποίες βρίσκονταν πολλές ώρες αβοήθητες στον δρόμο.