Τελευταία εκπομπή του Νίκου Ξυδάκη στον 105.5 Στο Κόκκινο

Τελευταία εκπομπή του Νίκου Ξυδάκη στον 105.5 Στο Κόκκινο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Δεν αποχωρεί μόνο από τη Διεύθυνση του σταθμού αλλά συνολικά.

18 Απριλίου 2022

Σας είχαμε πει από την προηγούμενη εβδομάδα για τον Νίκο Ξυδάκη. Οτι είναι ειλημμένη απόφαση από το κόμμα να τον απομακρύνουν από τη διεύθυνση του ραδιοσταθμού αμέσως μετά το συνέδριο. Οπως πληροφορούμαστε δεν έχει αλλάξει κάτι, παρά τα όσα συνέβησαν το Σαββατοκύριακο στο Τάε Κβον Ντο.

Αύριο Τρίτη λοιπόν και αν δεν αλλάξει κάτι τις επόμενες ώρες, ο Νίκος Ξυδάκης θα κάνει την τελευταία εκπομπή του στον 105.5 Στο Κόκκινο και θα αποχαιρετήσει τους ακροατές. Στην πραγματικότητα εξωθήθηκε σε παραίτηση. Θα τον ακούσουμε, όπως και να έχει (θα) παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον όσα πει. Ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο.

Την καλή πορεία του ραδιοσταθμού την αναλύσαμε ήδη, φαίνεται άλλωστε από τις ακροαματικότητες. Ωστόσο δεν μπορούμε παρά να προσθέσουμε άλλο ένα ρεκόρ στην ιδιοκτησία του ραδιοσταθμού και στους Γιάννη Δρόσο και Λευτέρη Αρβανίτη, τους επικεφαλής των media του κόμματος: την αλλαγή διευθυντή τον Απρίλιο, λίγο πριν τελειώσει μία σεζόν.

Δεν ξέρουμε πόσο ικανοί είναι στον ΣΥΡΙΖΑ για άλλα πράγματα, από ραδιόφωνο όμως δεν σκαμπάζουν μία. Και είναι οι κύριοι υπεύθυνοι που ο 105.5 Στο Κόκκινο βρίσκεται χαμηλά τόσα χρόνια. Και χωρίς αντίπαλο, έτσι;