Καμπάνια για τα fake news από τις Ενώσεις Τύπου

Καμπάνια για τα fake news από τις Ενώσεις Τύπου
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (29/04/2022).

29 Απριλίου 2022

Με κεντρικό σύνθημα «τα fake news είναι junk news» ξεκινά η εκστρατεία ενημέρωσης της ΕΙΗΕΑ, της ΕΝΕΔ, του ΣΗΠΕ, της ΕΙΕΤ, της ΕΔΙΠΤ και εκδοτικών επιχειρήσεων μελών του ΟΣΔΕΛ, για τις ψευδείς ειδήσεις. Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα -αν όχι το σημαντικότερο- στον χώρο των media και των social media διεθνώς. Όπως αναφέρει το advertising.gr η έναρξη της καμπάνιας τοποθετείται την ερχόμενη Τρίτη 3 Μαϊου, στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση του κοινού για την ανάγκη ελέγχου των πηγών ενημέρωσης και διασταύρωσης των ειδήσεων, την ανάδειξη των επαγγελματιών του κλάδου των ΜΜΕ ως φορέων έγκυρης πληροφόρησης και στη συμβολή σε αυτό του περιφερειακού και του τοπικού Τύπου.

-------------------------

Δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας από τον Kiss 92.9.

Ακόμα πιο χαρούμενες θέλει να κάνει ο ιστορικός ξένος ραδιοσταθμός τις μαμάδες των ακροατών του, ανήμερα της γιορτής τους. Την ερχόμενη Πέμπτη 5 Μαϊου ο Kiss 92.9 κληρώνει 15 ανθοδέσμες μέσω του flowernet.gr και 10 σετ περιποίησης «Messinian Spa», στις μητέρες των νικητών του νέου διαγωνισμού του στο kiss929.gr. Οι ευχές όλων των νικητών θα ακουστούν στον αέρα του Kiss 92.9 την Γιορτή της Μητέρας, την άλλη Κυριακή 8 Μαϊου.

-------------------------

Ανέβηκε το νέο site της ΑΕΜΑΡ.

Πλήρη παρουσία στο διαδίκτυο απέκτησε η μη κερδοσκοπική εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τις ακροαματικότητες στα ραδιόφωνα της Αττικής. Μέσα από το aemar.gr η ΑΕΜΑΡ στοχεύει, όπως αναφέρει, «την ενίσχυση της διαφάνειας» με την δημοσίευση εκεί των διμηνιαίων μετρήσεων, παρέχοντας ταυτόχρονα επιπλέον στοιχεία και γενικές πληροφορίες για την ιδιωτική ραδιοφωνία στην Ελλάδα και το ραδιόφωνο στο εξωτερικό.