Αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο Kids Radio Festival

Αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο Kids Radio Festival
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ένα ξεχωριστό διήμερο για τους μικρούς και τους μεγάλους ακροατές του ραδιοσταθμού.

15 Μαΐου 2022

Το πρώτο του μεγάλο event θα διοργανώσει τον επόμενο μήνα το Kids Radio 88.6, κάτι παραπάνω από 1,5 χρόνο αφότου έγινε ευρύτερα γνωστό, μέσω των FM της Αθήνας. Το διήμερο 18 και 19 Ιουνίου, ο παιδικός ραδιοσταθμός της Frontstage προσκαλεί όλους τους ακροατές του στο Kids Radio Festival, που θα λάβει χώρα στο Oasis Activity Farm Park στο Κορωπί, μόνο 20 λεπτά από τον κόμβο Κηφισίας.

Εκεί οι μικροί (και όχι μόνο) φίλοι του Kids Radio 88.6 θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν κυνήγι θησαυρού με γρίφους, πειράματα, μουσικοκινητικά παιχνίδια, σκυταλοδρομίες, παιχνίδια στη φύση, survivor games, τοξοβολία, τοίχο αναρρίχησης, zipline και nerf games, να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό χορού, bubble shows και δραστηριότητες κηπουρικής, να γνωρίσουν τα ζωάκια της φάρμας και να κάνουν βόλτα στο πάρκο με τρενάκι.

Στο Kids Radio Festival θα υπάρξει και μουσικό πρόγραμμα με τον Χρήστο Θηβαίο, τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο και άλλους καλλιτέχνες, ενώ οι παραγωγοί του σταθμού θα κάνουν εκπομπές από το υπαίθριο στούντιό του. Οι πύλες θα είναι ανοιχτές από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, και η είσοδος θα γίνεται με εισιτήριο, με την προπώληση να έχει ήδη ξεκινήσει. Τα παιδιά κάτω των 3 ετών θα έχουν ελεύθερη είσοδο.