Το πρόγραμμα του Kontra για τη σεζόν 2022-2023

Το πρόγραμμα του Kontra για τη σεζόν 2022-2023
Ακολουθήστε μας στο Google news

Διαφορετικό ως προς τις ώρες έναρξης πολλών εκπομπών, σε σχέση με εκείνο της προηγούμενης σεζόν.

25 Αυγούστου 2022

Χωρίς αλλαγές σε επίπεδο προσώπων θα πορευτεί το Kontra στη νέα σεζόν, από την ερχόμενη Δευτέρα 29 Αυγούστου. Ωστόσο υπάρχουν πολλές διαφορές στις ώρες έναρξης των περισσότερων εκπομπών του καναλιού. Συγκεκριμένα, το «Επί του Πιεστηρίου», με τους Φοίβο Κλαυδιανό, Κώστα Πουλακίδα και Σπύρο Σουρμελίδη θα μειωθεί σε διάρκεια, με το «Western» του Πάνου Παναγιωτόπουλου, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra με τον Γιώργο Μελιγγώνη και το «Kontra24» της Νατάσας Γιάμαλη, να πηγαίνουν νωρίτερα στο πρόγραμμα. Αναλυτικά:

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

19.00 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΗ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ
Με την μεταφράστρια νοηματικής Ευγενία Γαλάνη.

19.10 «ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ»
Κάθε απόγευμα οι δημοσιογράφοι Φοίβος Κλαυδιανός, Κώστας Πουλακίδας και Σπύρος Σουρμελίδης θα σας ενημερώνουν για όλες τις εξελίξεις με αποκλειστικές πληροφορίες, σχολιασμό και τη συμμετοχή καλεσμένων· Πολιτικοί, δημοσιογράφοι και ειδικοί, όλα αυτά στην μακροβιότερη πολιτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης. Κοντά στον πολίτη και με καθημερινή επικοινωνία με τους τηλεθεατές, το «Επί του Πιεστηρίου» σας ενημερώνει για ό,τι συμβαίνει, στην Ελλάδα και τον κόσμο!

20.30 «WESTERN» (Δευτέρα-Πέμπτη)
Για ακόμα μία χρονιά, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, με κριτική ματιά, σας αποκαλύπτει όλα εκείνα που σας κρύβουν οι άλλοι!

21.30 ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra, τα γεγονότα, το παρασκήνιο, η ανάλυση, οι αποκλειστικές πληροφορίες, τα σχόλια, οι συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας είναι για ακόμα μία χρονιά εδώ! Με βασικό σημείο ενδιαφέροντος την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση και με θεματολογία που αφορά σε όλη την Ελλάδα. Κάθε βράδυ, στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Kontra με τον Γιώργο Μελιγγώνη.

23.15 «KONTRA24»
Η Αναστασία Γιάμαλη, για τέταρτη σεζόν, θα είναι στο τιμόνι της παρουσίασης της καθημερινής νυχτερινής πολιτικής εκπομπής «Kontra24». Το «Kontra24» είναι μία εκπομπή παρεμβατική, προοδευτική και απαλλαγμένη από τα στερεότυπα, ενώ αναδεικνύει θέματα που ξεχωρίζουν και πρέπει να ακουστούν.

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

21.30 ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Kontra για το Σαββατοκύριακο με τον Κωνσταντίνο Μαραβελίδη.