Στον όμιλο Antenna η Village Roadshow Ελλάς

Στον όμιλο Antenna η Village Roadshow Ελλάς
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μια σημαντική εξαγορά στον χώρο του θεάματος.

07 Σεπτεμβρίου 2022

Συνεχίζει να επεκτείνει τις δραστηριότητές του το Antenna Group, αυτή τη φορά με μια επένδυση στον χώρο της «μεγάλης οθόνης». Σε ανακοίνωσή του ο όμιλος του Θοδωρή Κυριακού έκανε γνωστό ότι ήρθε σε συμφωνία με την Eurobank, για να αποκτήσει τις δραστηριότητες των Village Roadshow στην Ελλάδα, οι οποίες μέχρι πρότινος άνηκαν στον αείμνηστο Δημήτρη Κοντομηνά.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Antenna Group, με αυτή του την κίνηση διασφάλισε τις θέσεις εργασίας 288 εργαζομένων, δηλώνοντας ότι θα συμβάλλει περαιτέρω στην ανάπτυξη της γνωστής αλυσίδας κινηματογραφικών αιθουσών. Τα Village Roadshow κατέχουν μερίδιο 42% στον ανταγωνισμό τους, έχοντας παρουσία σε 7 περιοχές της Ελλάδας, την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, τον Βόλο και τη Λάρισα.

«Πρωταρχικός στόχος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ είναι να δημιουργούμε μοναδικές προτάσεις ψυχαγωγίας που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Υποδεχόμαστε με χαρά την VILLAGE στον Όμιλό μας, με σκοπό να προσφέρουμε ακόμα πιο συναρπαστικές εμπειρίες διασκέδασης για όλη την οικογένεια», δήλωσε ο επικεφαλής του Antenna Group, Θοδωρής Κυριακού.