Έρχεται το «Εκτός Υπηρεσίας» στον ΑΝΤ1

Έρχεται το «Εκτός Υπηρεσίας» στον ΑΝΤ1
Ακολουθήστε μας στο Google news

Την άλλη Δευτέρα.

07 Σεπτεμβρίου 2022

Την πρώτη του κωμική σειρά μετά από μια ολόκληρη σεζόν ετοιμάζεται να βγάλει στον αέρα ο ΑΝΤ1, κάνοντας εκ νέου στροφή στη μυθοπλασία. Την άλλη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα στο πρόγραμμα του καναλιού το «Εκτός Υπηρεσίας», που θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00. Μια σειρά που φέρει την υπογραφή του Βασίλη Κεχαγιά στη σκηνοθεσία και των Μάκη Πιτταρά και Θωμά Τσαμπάνη στο σενάριο.

Στο «Εκτός Υπηρεσίας» πρωταγωνιστούν οι Πάνος Βλάχος, Βασιλική Ανδρίτσου, Άνδρη Θεοδότου, Νίκος Ορφανός, Κώστας Φιλίππογλου, Αλέξης Βιδαλάκης, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Γιώργος Τζαβάρας, Γιάννης Κοκιασμένος, Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Αννέτα Κορτσαρίδου, Γιάννης Γιαννούλης, Σωσώ Χατζημανώλη, Θοδωρής Σκυφτούλης, Θανάσης Ζερίτης, Χαριτίνη Ηλιάδου, Μαριλένα Γερμανού, Μαρία Κυρώζη και η Άννα Κλάδη. Στον ρόλο του Σωκράτη ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και στον ρόλο της Μπόμπας η Αλίκη Αλεξανδράκη.

Παρακάτω η υπόθεση της σειράς:

Κάβουρας 2022. Λίγο πριν το τέλος του καλοκαιριού. Το νησί κινείται στους ρυθμούς της εγχώριας τουριστικής βιομηχανίας και τα δύο χωριά, ετοιμάζονται να γιορτάσουν την ετήσια επέτειο γέννησης του τοπικού τους ήρωα του '21, Ανέστη Ντάντουλα. Ο δήμος που ανήκουν τα δύο χωριά, απολαμβάνει το προνόμιο να είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα με μηδενική εγκληματικότητα. Πρόκειται, ίσως, για το μοναδικό μέρος της Ελλάδας που οι πόρτες δεν κλειδώνουν ποτέ. Και όλοι ευχαριστούν γι' αυτό το τριμελές αστυνομικό τους Τμήμα.

Η Σοφία Μπακάλη (Άνδρη Θεοδότου), Αρχηγός του Τμήματος, και οι δυο Υπαστυνόμοι, Αλέκος Πιπίνης (Πάνος Βλάχος) και Μένιος Κλωτσοτήρας (Αλέξης Βιδαλάκης) «βαρούν στην κυριολεξία... μύγες». Γι' αυτόν το λόγο έρχεται διαταγή απ’ τα Κεντρικά να κλείσει το Τμήμα. Οι τρεις αστυνομικοί θα μετατεθούν σε άλλες περιοχές και θα πρέπει να πουν αντίο στο νησί, αλλά και ο ένας στον άλλον. Όλοι, όμως, έχουν από έναν σοβαρό λόγο να παραμείνουν στη θέση τους και, μόλις τους έρχονται τα... μαντάτα, φτάνουν στα όρια της απελπισίας.

Τότε, τους «κατεβαίνει» μία extreme ιδέα! Για να παραμείνει το Τμήμα ανοιχτό και εκείνοι στις θέσεις τους, αποφασίζουν να δημιουργήσουν οι ίδιοι εγκλήματα... Αυτό που δεν ξέρουν, όμως, οι τρεις αστυνομικοί είναι ότι το πρώτο τους έγκλημα θα ενεργοποιήσει το «ηφαίστειο» της κόντρας που είχε να «ξυπνήσει» για χρόνια ανάμεσα στα δύο χωριά, το Καμπανάκι και το Ποθητό. Θα μπορέσουν να έχουν τον έλεγχο της κατάστασης; Θα καταφέρουν να κρατήσουν το αστυνομικό τους Τμήμα ανοιχτό;