Axl Rose: «παίξτε με τα παιχνίδια σας κάπου αλλού»

Axl Rose: «παίξτε με τα παιχνίδια σας κάπου αλλού»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Για τους «πειρατές drone»

27 Νοεμβρίου 2022

 

Του Ηλία Σελιμά

Ο Axl Rose θα προτιμούσε αν οι άνθρωποι που πετούν drones στις συναυλίες των Guns N' Roses είχαν την καλοσύνη να ξεκουμπιστούν.

Ο frontman των Guns N' Roses χρησιμοποίησε το Twitter για να δηλώσει - πολύ ευγενικά, υπό αυτές τις συνθήκες - τη δυσαρέσκειά του για τους "πειρατές drone" που πετούν τα "σκάφη" τους σε συναυλίες των GN'R στην Αυστραλία.

Οι Gn'R έπαιξαν στις 24 Νοεμβρίου στο χωρητικότητας 27.500 θέσεων Metricon Stadium στο Gold Coast του Queensland και χάρισαν στους οπαδούς τους ένα σετ 28 τραγουδιών που περιλάμβανε διασκευές από τους εθνικούς ήρωες AC/DC (Whole Lotta Rosie), The Stooges (I Wanna Be Your Dog), Wings (Live And Let Die) και Bob Dylan (Knockin' On Heaven's Door). Αλλά ο Rose λέει ότι η μπάντα αποσπάστηκε από τα drones που πετούσαν πάνω από τη σκηνή.

Το Tweet του αναφέρει: «Οταν μερικά drones αυτό το σκέλος. Χθες το βράδυ (Χρυσή Ακτή Αυστραλίας) ήταν ίσως το πιο ενοχλητικό. Ήταν λίγο ενοχλητικό, καθώς προφανώς κάποιος πίστευε ότι ήταν απλά εντάξει να το κάνει αυτό, αλλά και ότι ερχόταν τόσο κοντά μπροστά από τη σκηνή και στη συνέχεια πραγματικά πάνω στη σκηνή».

Σύμφωνα με την αστυνομία, αυτό συμβαίνει συχνότερα τον τελευταίο καιρό, ιδίως σε αθλητικές εκδηλώσεις. Δεν είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει. Από το μυαλό όλων περνάν πολλές παρορμητικές αντιδράσεις που μετά από σκέψη (που όταν ζούμε δεν υπάρχει χρόνος να ξεκαθαρίσουμε κάτι τέτοιο) δεν βγάζουν και πολύ νόημα.

Οι άνθρωποι ήταν τσαντισμένοι. Όσο καλά κι αν περνάει ο καθένας, προσπαθείς να μείνεις συγκεντρωμένος και να κάνεις τη δουλειά σου και να δώσεις στους οπαδούς το καλύτερο σόου που μπορείς. Εν πάση περιπτώσει... καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να είναι "διασκεδαστικό" να παίρνεις το bootleg vid του drone σου, αλλά θα το εκτιμούσαμε αν, κάποιος που σχεδιάζει να γίνει πειρατής drone, έπαιρνε υπόψη του τους οπαδούς και τη μπάντα και έπαιζε με τα παιχνίδια του κάπου αλλού. Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ των προτέρων