Οι ZZ Top και Lynyrd Skynyrd ανακοινώνουν την περιοδεία Sharp Dressed Simple Man Tour

Οι ZZ Top και Lynyrd Skynyrd ανακοινώνουν την περιοδεία Sharp Dressed Simple Man Tour
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ενώνουν δυνάμεις.

13 Δεκεμβρίου 2022

 

Του Ηλία Σελιμά

Η περιοδεία 23 ημερών ξεκινάει στις 21 Ιουλίου στο West Palm Beach της Φλόριντα και θα ολοκληρωθεί στις 17 Σεπτεμβρίου στο Camden.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι ZZ Top και οι Lynyrd Skynyrd βγαίνουν μαζί στο δρόμο. το 1999 και το 2000 βρέθηκαν πάλι μαζί στο πλαίσιο της περιοδείας XXX των ZZ Top. Οι Lynyrd Skynyrd άνοιξαν επίσης δύο ημερομηνίες στην 50ή επετειακή περιοδεία των ZZ Top το 2019.

Οι Lynyrd Skynyrd ξεκίνησαν αρχικά την αποχαιρετιστήρια περιοδεία Last of the Street Survivors το 2018, με σχέδια να αποσυρθούν από το δρόμο μετά από δύο έως τρία χρόνια. Η πανδημία του κοροναϊού άλλαξε αυτά τα σχέδια και το συγκρότημα επέστρεψε το 2021 με την περιοδεία Big Wheels Keep on Turnin' Tour, η οποία διήρκεσε μέχρι τα τέλη του τρέχοντος έτους.

Ο frontman Johnny Van Zant επιβεβαιώνει ότι οι Lynyrd Skynyrd πλησιάζουν τελικά στο τέλος τους. "Εξακολουθούμε να εξετάζουμε το ενδεχόμενο να το κρεμάσουμε μέσα στον επόμενο χρόνο ή περίπου", δήλωσε στην εφημερίδα Florida Times-Union τον Σεπτέμβριο. "Θα αποσυρθούμε από τις περιοδείες".

Οι ZZ Top προετοιμάζονται επίσης για την περιοδεία Raw Whisky, με μια σειρά από ημερομηνίες που έχουν ήδη προγραμματιστεί για τις αρχές του 2023. Εν τω μεταξύ, ο Elwood Francis προκάλεσε αίσθηση τον περασμένο μήνα όταν ανέβηκε στη σκηνή στο Huntsville της Ala, παίζοντας με ένα τεράστιο 17χορδο μπάσο.