Οι Robert Jon & The Wreck κυκλοφορούν νέο single

Οι Robert Jon & The Wreck κυκλοφορούν νέο single
Ακολουθήστε μας στο Google news

"Who Can You Love" σε παραγωγή του Don Was.

15 Δεκεμβρίου 2022

 

Του Ηλία Σελιμά

Για τους Robert Jon & The Wreck, έχουμε ήδη μιλήσει και παλιότερα στο πλαίσιο του "meet the band"και έκτοτε έχουν καταφέρει, τουλάχιστον, να πατήσουν πόδι που λένε και να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, με την μουσική τους άποψη. Επέστρεψαν λοιπόν, καθώς κυκλοφόρησαν το "Who Can You Love", που είναι το δεύτερο single από το νέο τους EP "One Of A Kind", που κυκλοφορεί στις 10 Μαρτίου μέσω της νέας ανεξάρτητης εταιρείας του Joe Bonamassa, Journeyman Records. Σε παραγωγή του διάσημου, πολυβραβευμένου με βραβεία GRAMMY παραγωγού Don Was (Bonnie Raitt, The Stones, John Mayer), το "Who Can You Love" ηχογραφήθηκε στα Hensen Studios στο Λος Άντζελες (το ίδιο στούντιο που μας έδωσε θρυλικά άλμπουμ όπως το "Tapestry" της Carole King και το "Blue" της Joni Mitchell, και πολλά άλλα).

"Ο Don είναι ένας μυστηριώδης τύπος", σχολίασε ο frontman Robert Jon Burrison για τη συνεργασία με τον Was. "Τον ενδιαφέρει τόσο πολύ η ατμόσφαιρα του τραγουδιού, παρά οι λεπτομέρειες, και του αρέσει να φτιάχνει πράγματα που ακούγονται ωμά. Έλεγε φοβερές ιστορίες για τους Dead και τους Stones και υπήρχε τόση βαρύτητα στα λόγια του, επειδή έχει βρεθεί σε αυτά τα θρυλικά δωμάτια (των Hensen Studios) . Είναι δύσκολο να μην τρομάξεις, αλλά μας έκανε να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας".

"Δεν υπάρχουν πολλές σπουδαίες rock and roll μπάντες εκεί έξω που παίζουν' αυτή τη στιγμή", πρόσθεσε ο Was. "Είναι πραγματικά συναρπαστικό να μπορείς να ηχογραφήσεις αυτού του είδους τη μουσική με μια τόσο σπουδαία μπάντα".

Το "Who Can You Love" είναι το τελευταίο από μια σειρά singles που θα κυκλοφορήσουν οι Robert Jon & The Wreck μέσα στον επόμενο χρόνο, πέρα από την κυκλοφορία του EP "One Of A Kind". Τραγουδοποιοί με πλούσιο νέο υλικό και χωρίς περιορισμούς από τις παραδοσιακές στρατηγικές κυκλοφορίας, η νέα συνεργασία του συγκροτήματος με την Journeyman Records τους δίνει την ευκαιρία να συνεργαστούν με τους κορυφαίους παραγωγούς του κόσμου και να κυκλοφορήσουν μια σταθερή ροή από υψηλής ποιότητας singles σε συνεχή βάση, ξεπερνώντας το χάος της βιομηχανίας και εξασφαλίζοντας ότι η νέα μουσική θα είναι προσιτή στους οπαδούς όπως προβλέπεται.